N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Auksas
Gold (2022)
Žanras: Trileris
Sukurta: Australija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Režisierius: Anthony Hayes
Vaidina: Zac Efron
Kino teatruose nuo: 2022-01-28
Trukmė: 1h 37 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Didžiulio, nepakartojamo ir negailestingo kraštovaizdžio fone slypi gobšumas ir sunki kelionė, kurią žmonės pasiryžę įveikti dėl gabalėlio aukso.

Kai du klajokliai, keliaujantys per dykumą, aptinka didžiausią kada nors rastą aukso grynuolį, jų mintyse įsigali ne tik pasakiška svajonė apie milžiniškus turtus, bet ir tamsus godumas.

Jie greitai parengia planą, kaip apsaugoti ir iškasti auksą – vienam teks pasirūpinti reikiama įranga, o kitam likti ir ištverti atšiaurų dykumos klimatą, medžiojančius vilkus ir neprašytus svečius, pamažu įsivyraujant abejonei, kad jis buvo paliktas likimo valiai. Bet dėl grobio, jis padarys bet ką.

Australijos dykumoje nufilmuotame trileryje pagrindinius vaidmenis atlieka aktorius Zac Efron, kartu su australų kino žvaigžde Anthony Hayes, kuris taip pat yra filmo režisierius, bei Susie Porter.

Amerikiečių aktorius Zac Efron prieš tai su broliu praleido įtemptus 18 mėnesių keliaudamas po savo naujais namais tapusią Australiją, filmuodamas „Emmy“ apdovanojimą pelniusį dokumentinį serialą „Down to Earth with Zac Efron“.

Šįkart makiažo ir drabužių departamento dėka, puikų pasirodymą atlikęs aktorius Zac Efron filmo eigoje tampa beveik neatpažįstamas – barzdotas, pasišiaušęs ir beviltiškas.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Anthony Hayes („Dešimt tuštumų“, „Nauja oda“)

Vaidina: Zac Efron, Anthony Hayes, Susie Porter

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.