N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Atsitiktinis jaunikis
Marry Me (2022)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-02-11
Trukmė: 1h 52 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Sakoma, kad jei nori pakeisti savo gyvenimą, turi daryti kažką kitaip.

Visame pasaulyje žinoma atlikėja Ketė Valdez ir „Grammy“ laimėtojas Bastianas turėjo atlikti savo naująją dainą „Marry Me“ ir pasižadėti vienas kitam 20 mln. žiūrovų akivaizdoje. Tačiau likus vos 5 minutėms iki ceremonijos, būsimas Ketės vyras yra pagaunamas išdavinėjantis ją su jos asistente.

Pasirodžiusi su nuometu scenoje ji pamato atsitiktinai „Tekėk už manęs“ plakatą laikantį vidurinės mokyklos matematikos mokytoją Čarlį, kurį čia su dukra atsivedė jo geriausia draugė Parker, ir Ketė spontaniškai ištaria jam „Taip“!

Situacija išties beprotiška, bet tai, kas prasidėjo kaip impulsyvi reakcija, perauga į netikėtą romaną. Tačiau aplinkai norint juos išskirti, kyla visuotinis klausimas: ar du žmonės iš tokių skirtingų pasaulių gali įveikti prarają tarp jų ir sukurti naują vietą, kurioje jie abu priklauso?

Romantinės komedijos „Atsitiktinis jaunikis“ pagrindinius naujųjų sutuoktinių vaidmenis atlieka aktorė ir dainininkė Dženifer Lopes bei aktorius, prodiuseris ir scenaristas Owenas Wilsonas.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Kat Coiro („Pamišęs dėl tavęs“, „Tuo metu kol mes ten buvome“, „Geriausios draugės ir kūdikis“)

Vaidina: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Chloe Coleman, Utkarsh Ambudkar, Sarah Silverman, Maluma, Jimmy Fallon, John Bradley, Stephen Wallem, Brady Noon, Katrina Cunningham

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus geriant ir (arba) valgant, užkandžiaujant.