Įvairaus amžiaus žiūrovams
TAVO VAIKAS sekmadienio kinas: Dičkis šuo Klifordas (dubliuotas)
TAVO VAIKAS premiere: Clifford the Big Red Dog (dubbed) (2021)
Žanras: Komedija, nuotykių, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-01-02
Trukmė: 1h 36 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Naujametiniame TAVO VAIKO sekmadienio kine – šventinis filmas DIČKIS ŠUO KLIFORDAS

Magiškai pradėkime 2022-uosius! Sausio 2 d. kino centruose „Forum Cinemas“ – šventiškai magiškas TAVO VAIKO sekmadienio kinas: pirmieji pamatykite nuotykių, juoko ir begalinės meilės kupiną filmą „Dičkis šuo Klifordas“.

Įsivaizduokite pasaulį, kuriame jūsų šeimos augintinio dydis priklausytų nuo jam skiriamos meilės!

Vieną dieną vidurinės mokyklos mokinė Emilė Elizabetė (akt. Darby Camp), besistengianti pritapti namuose ir mokykloje, sutinka stebuklingą gyvūnų gelbėtoją poną Bridvelą (akt. John Cleese), kuris jai padovanoja mielą mažą raudoną šuniuką. „Ar didelis jis užaugs?“ – paklausia Emilė. „Viskas priklausys nuo to, kaip stipriai jį mylėsi,“ – atsako ponas Bridvelas.

Ir... kitą rytą prabudusi savo mažame Niujorko bute Emilė išvysta milžinišką beveik trijų metrų ūgio „mielą šunelį“, kuriam lemta tapti jos geriausiu draugu – dičkiu Klifordu!

Kol jos vieniša mama (akt. Sienna Guillory) yra išvykusi verslo reikalais, Emilė ir jos linksmas, bet impulsyvus dėdė Keisis (akt. Jack Whitehall) pakliūna į vienos godžios įmonės pinkles, kuri siekia pavogti gražuolį dičkį Klifordą. Tad Emilei ir Keisiui tenka gelbėti savo mielą draugą, o šis parodo mergaitei ir jos keistam dėdei tikrąją besąlyginės meilės prasmę.

Kino kritikai neabejoja, kad filmas „Dičkis šuo Klifordas“ taps kalėdinių ir naujametinių filmų klasika. Jis neabejotinai sutirpdys net kiečiausias širdis ir prajuokins net didžiausius niurzglius.

Geros nuotaikos doze pasirūpino Holivudo režisierius Voltas Bekeris (Walt Becker), prieš pasakojimą apie Klifordą į kino ekranus perkėlęs linksmas istorijas tiek mažiems, tiek dideliems. Jo filmografijoje – tiek „Alvinas ir burundukai: didžioji kelionė“, tiek „Alvinas ir burundukai: didžioji kelionė“, tiek „Laukiniai šernai“.

Su filmu „Dičkis šuo Klifordas“ žurnalas ir portalas TAVO VAIKAS žengia į naujuosius 2022-uosius. Pirmieji šio nuotaikingo filmo seansai Lietuvoje įvyks sausio 2 d. kino centruose „Forum Cinemas“ TAVO VAIKO sekmadienio kino renginiuose, kuriuose netrūks geros nuotaikos bei staigmenų. Iki pasimatymo kine kitais metais, kurie – vos už kelių dienų! Laimingų Naujųjų!

Sausio 2 d. TAVO VAIKO sekmadienio kino seansai su filmu DIČKIS ŠUO KLIFORDAS ir staigmenomis vyks:

• 12.20 val. Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“

• 11.40 val. Kauno „Forum Cinemas“ (Akropolis)

• 12.40 val. Klaipėdos „Forum Cinemas“ (Akropolis)

• 12.45 val. Šiaulių „Forum Cinemas“ (Akropolis)

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisavo: Walt Becker („Alvinas ir burundukai: didžioji kelionė“, „Van Vailderio vakarėlis“)

Vaidina: Jack Whitehall, Darby Camp, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan Grier, Russell Wong, John Cleese

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 12 metų ir 2 mėnesių GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.