N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
„Žmogus-voras: nėra kelio atgal“ su Paul De Miko
Spider-Man: No Way Home with Paul De Miko (2021)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-12-16
Trukmė: 2h 28 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Po milžiniškos „Keršytojų“ (angl. „Avengers“) finalinės dalies sėkmės ir logiškos 11 metų kuriamos istorijos pabaigos, kino studija „Marvel“ žengia nauju keliu ir plečia savo kino visatą. Vienu iš ryškiausių bei labiausiai laukiamų ketvirtos „Marvel kino visatos“ (angl. „Marvel Cinematic Universe“) fazės projektų yra jau gruodžio 16 dieną į kino ekranus atkeliaujantis hitas „Žmogus-voras: nėra kelio atgal“ (angl. „Spider-Man: No Way Home“).

Tokios didingos ir bene svarbiausios gruodžio mėnesio premjeros proga kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ kviečia visus „Marvel“ bei Žmogaus-voro gerbėjus į specialų renginį „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre, kuriame įvyks diskusija su populiaria „YouTube“ žvaigžde ir socialinių tinklų pažiba Paul De Miko – Pauliumi Mikolaičiu.

Pokalbio su Pauliumi metu bus išsiaiškinta, kuris Žmogaus-voro aktorius yra visų laikų kiečiausias šio personažo įkūnytojas, kaip atrodo dabartinė situacija su nauja ketvirta „Marvel“ faze ir kokių komiksų ekranizacijos privalo ateityje išvysti dienos šviesą. Taip pat susirinkę į šį specialų seansą žiūrovai galės sudalyvauti organizatorių surengtuose konkursuose ir tuo pačiu laimėti rėmėjų įsteigtus prizus.

Renginio rėmėjai: „KuroNeko“, „Gera Dovana“, „Sushi Masters“.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Jon Watts

Vaidina: Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Zendaya

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.