N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
„Vaiduoklių medžiotojai: iš anapus“ su Arūnu Valinsku
Ghostbusters: Afterlife with Arūnas Valinskas (2021)
Žanras: Komedija, veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-11-18
Trukmė: 2h 04 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Devintasis praeito amžiaus dešimtmetis atnešė daug kultinių ir daugelį iš mūsų vaikystėje džiuginančių filmų. Vienu iš žymiausių ir sėkmingiausių to laikotarpio kino projektų yra laikomas 1984 metais pasirodęs Ivano Reitmano hitas „Vaiduoklių medžiotojai“ (angl. „Ghostbusters“).

1989 metais filmas sulaukė tęsinio, vėliau animacinio serialo bei tapo vienu iš žymiausių savo laikotarpio prekės ženklų, kuris studijai atnešė milžiniškas pajamas.

Ir dabar, praėjus virš trijų dešimtmečių nuo antrosios dalies pasirodymo kinuose, legenda atgyja dėka originalios juostos režisieriaus Ivano Reitmano sūnaus – Jasono, kuris gavo visišką kūrybinę kontrolę šiam tiesioginiam originalių juostų tęsiniui.

Šia proga lapkričio 11 dieną ir tik 21 val. „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ dovanoja Jums išskirtinį naujojo filmo seansą, kurio svečiu tampa vienas populiariausių lietuviško šou verslo ryklių – Arūnas Valinskas. Su juo vyrukai pakalbės apie kultinius filmus ir „Vaiduoklių medžiotojų“ įtaką populiariajai kultūrai, VHS erą ir naujas tendencijas tiek kine, tiek ir televizijoje.

Renginio metu žiūrovai taip pat turės galimybę laimėti rėmėjų įsteigtus prizus.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „Meatbusters“, „Chazz Chips“.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Jason Reitman

Scenaristas: Harold Ramis, Jason Reitman, Gil Kenan, Dan Aykroyd

Vaidina: Bill Murray, Paul Rudd, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.