N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
„Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“ su Ineta Stasiulyte
The French Dispatch with Ineta Stasiulyte (2021)
Žanras: Komedija, drama, romantinis
Sukurta: JAV, Vokietija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Režisierius: Wes Anderson
Kino teatruose nuo: 2021-11-11
Trukmė: 1h 48 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Vienas iškyliausių ir įdomiausių XXI amžiaus amerikiečių režisierių Wesas Andersonas, kurio darbai „Viešbutis „Didysis Budapeštas““ (angl. „The Grand Budapest Hotel“), „Rušmoro koledžas“ (angl. „Rushmore“), „Mėnesienos karalystė“ (angl. „Moonrise Kingdom“), „Šaunusis ponas Lapinas“ (angl. „Fantastic Mr. Fox“) kalba patys už save, šiais metais pristato žiūrovams savo naują, subtiliai lengvą, geru humoru papuoštą ir milžinišką aktorių kolektyvą turintį hitą „Prancūzijos kronikos iš Liberčio, Kanzaso vakaro saulės“ (angl. „The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun“).

Filmas, kuriame galime išvysti tokį žvaigždyną kaip Tilda Swinton, Bill Murray, Benicio Del Toro, Adrien Brody, Lea Seydoux, Timothee Chalamet, Frances McDormand, Owen Wilson ir kitus, neabejotinai kitais metais varžysis dėl prestižinių kino apdovanojimų.

Ir šia proga kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ kviečia Jūs į ypatingą bei išankstinę šio filmo premjerą su aktore Ineta Stasiulyte, kuri įvyks jau lapkričio 11 dieną 20.30 val. ir tik Vilniaus Akropolio „Forum Cinemas“ kino teatre.

Renginio metu įvyks trumpas pokalbis apie aktorystę, Prancūziją, režisierių Wesą Andersoną ir kitas įdomias, su kinu susijusias, temas. Taip pat žiūrovai renginio metu turės galimybę laimėti ir rėmėjų įsteigtus prizus.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „Sunkios anklodės“, „Boulangerie“, „iMuzika“.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Wes Anderson („Viešbutis „Grand Budapest“, „Šaunusis ponas Lapinas“, „Mėnesienos karalystė“, „Tenenbaumai“, „Šunų sala“)

Vaidina: Frances McDormand, Tilda Swinton, Adrien Brody, Bill Murray, Willem Dafoe, Owen Wilson, Jason Schwartzman, Timothée Chalamet, Kate Winslet, Benicio Del Toro, Elizabeth Moss

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.