N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
POWER HIT RADIO premjera: Venomas 2
POWER HIT RADIO premiere. Venom: Let There Be Carnage (2021)
Žanras: Veiksmo, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Vaidina: Tom Hardy
Kino teatruose nuo: 2021-10-14
Trukmė: 1h 37 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Prieš trejus metus įžūlus ir užsispyręs žurnalistas Edis Brokas (aktorius Tom‘as Hardy‘is) tyrė istoriją apie mokslininką, eksperimentavusį su nežemiškos kilmės DNR. Tie tyrimai nieko pernelyg gero nežadėjo, kol nepasirodė Edis – būtent jo kūne ateivio DNR rado sau tinkamą aplinką. Susimaišęs su žmogaus genomu, ateivis pusiau užvaldė Edžio kūną ir pavertė jį keistu padaru – nežemiškos galios siaubūnu, turinčiu žmogišką sąžinę: Venomu.

Naujoje istorijoje Edžio žmogiškoji pusė ir toliau kovoja su savąja ateivio asmenybės dalimi. Vyrukas turi nuolat sau priminti, kad „valgyti žmones – blogai“ ir šiaip privalo nuolat budėti, kad jo kūne slypintis ateivis nepridarytų nesąmonių. Tačiau tai netrukus pasikeis – tą dieną, kai ypatingo saugumo kalėjime laikomam psichopatui Kletusui Kesadžiui (aktorius Woody‘is Harrelson‘as) suplanuota įvykdyti mirties bausmę.

Neaiškių aplinkybių dėka, Kletusui suleidžiama ne mirtina nuodų dozė, o nežemiškos kilmės DNR pavyzdys. Trumpai tariant, užuot nusigalavęs, pavojingas psichopatas pavirsta į Venomą panašiu padaru – Karnidžu. Žemėje atsiradus dar vienai siaubingai būtybei, prieš kurią bet kokie žmogiškieji ginklai yra bejėgiai, vienintelis, galintis sustabdyti galingąjį mutavusį psichopatą, yra būtent Venomas. Jų kova, kurios baigtis toli gražu nėra aiški, nulems ne tik abiejų ateivių žmonių kūnuose, bet ir visos žmonijos ateitį.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Andy Serkis

Scenaristas: Kelly Marcel

Vaidina: Michelle Williams, Tom Hardy, Woody Harrelson

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.