Įvairaus amžiaus žiūrovams
TĖVŲ DARŽELIS premjera: Į mėnulį (dubliuotas)
TĖVŲ DARŽELIS premiere: Moonbound (dubbed) (2021)
Žanras: Animacija, šeimos
Sukurta: Vokietija, Austrija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-09-26
Trukmė: 1h 25 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Padūkusi, nekantri ir karštakošė mergaitė vardu Anė dažnai neduoda ramybės savo broliui Piteriui, kad šis vis pagalvoja norintis, kad Anė bent kartais būtų kur nors kitur. Žinoma, berniukas visiškai nesitiki, kad šios jo mintys gali imti ir išsipildyti. Deja, vieną dieną taip ir nutinka: Anė dingsta. Persigandęs Piteris ima ieškoti sesutės, tačiau ponu Zirzalu save vadinantis kalbantis jonvabalis jam pasako, kad Anę pagrobė klastingasis Mėnulio Žmogus. Piteris nedvejodamas pasiryžta padaryti viską, kad išvaduotų seserį ir iškeliauja į Mėnulį.

Paaiškėja, kad surezgę piktą planą užvaldyti Visatą, Mėnulio Žmogus ir Žaibo Ragana grobia vaikus iš viso pasaulio. Su pono Zirzalo ir kelių naujų draugų pagalba Piteriui teks pasitelkti visą savo išmintį, drąsą ir išradingumą, kad nugalėtų piktąjį Mėnulio Žmogų ir išlaisvintų nors kartais ir erzinančią, bet labai labai mylimą sesutę ir kitus nelaisvėje laikomus vaikus.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.