N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Kortų skaičiuotojas
The Card Counter (2021)
Žanras: Veiksmo, drama, trileris
Sukurta: JAV, Didžioji Britanija, Kinija
Platintojas: VLG filmai, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-09-24
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Pokeryje ypač svarbu likti šaltakraujišku ir apgalvoti keletą žingsnių į priekį. Tai – iki tobulumo nublizginti Viljamo (akt. Oscar Isaac) gebėjimai. Užnugaryje palikęs kalėjimą, aibę paslapčių ir tamsią savo praeitį vyras kuria naują gyvenimą, tačiau praeitis pasiveja jį. Kai naujas bičiulis (akt. Tye Sheridan) kyla keršyti bendram judviejų pažįstamui iš praeities, Viljamas privalo apsispręsti kurią pusę palaikys. Imtis seniai trokšto keršto šunsnukiui Džonui (akt. Willem Dafoe) ar siekti karjeros piko, ženklinamo šlove bei didžiuliais pinigais ir amžiams pamiršti praeitį?..

„Kortų skaičiuotojas“ – veiksmo trileris, režisuotas Paul Schrader. Jo sąskaitoje – kultinių Martin Scorsese filmų „Taksistas“ ir „Įsiutęs bulius“ scenarijai, meistriškai atskleidžiantys žmogaus kovą su vidiniais demonais, keršto temą ir nuopolį. Šias temas narsto ir naujasis režisieriaus kūrinys „Kortų skaičiuotojas“, kurį prodiusavo režisierius M. Scorsese.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Paul Schrader

Scenarijus: Paul Schrader

Vaidina: Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan, Willem Dafoe

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.