N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
„Kopa“ su Skirmantu Malinausku
Special screening: Dune (2021)
Žanras: Drama, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-09-16
Trukmė: 2h 35 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Rugsėjo 16 dieną ir tik Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis“ kino teatre 19:30 val. bus surengtas specialus vieno svarbiausių 2021 metų filmų „Kopa“ (angl. „Dune“) seansas su „YouTube“ žvaigžde ir dideliu fantastinio pobūdžio kino bei literatūros gerbėju Skirmantu Malinausku.

Renginio metu įvyks „Pasiklydę ekrane“ komandos diskusija su svečiu, kuriame galės dalyvauti ir žiūrovai. Pokalbis bus susietas tiek su knyga ir fantastinio pobūdžio literatūra, tiek ir su nauju Deniso Villeneuve‘o režisuotu filmu. O pakalbėti tikrai bus apie ką, nes Franko Herberto literatūrinis šedevras „Kopa“ yra vienas iš sunkiausiai ekranizuojamų kūrinių.

Taip pat žiūrovų lauks rėmėjų įsteigti prizai.

Renginio rėmėjai: „Pigu.lt“, „Kitokios knygos“ ir „Sushi Masters“

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Denis Villeneuve („Bėgantis skustuvo ašmenimis 2049“, „Atvykimas“, „Sicario: narkotikų karas“)

Vaidina: Timothée Chalamet („Mažosios moterys”), Rebecca Ferguson („Daktaras Miegas”, „Neįmanoma misija: atpildo diena”), Oscar Isaac („Žvaigždžių karai”), Josh Brolin („Keršytojai. Begalybės karas”), Stellan Skarsgård (HBO „Černobylis”, „Keršytojai: Altrono amžius”), Dave Bautista („Galaktikos sergėtojai”, „Keršytojai. Begalybės karas”), Stephen McKinley Henderson („Lady Bird”), Zendaya („Žmogus-voras: grįžimas namo”), David Dastmalchian („Bėgantis skustuvo ašmenimis 2049”, „Tamsos riteris”), Chang Chen („Sėlinantis tigras, tūnantis drakonas”), Sharon Duncan-Brewster („Šelmis-1. Žvaigždžių karų istorija”), Charlotte Rampling („Žudikų brolija”), Momoa („Akvamenas”, HBO „Sostų karai”), Javier Bardem („Šioje šalyje nėra vietos senukams” „007 operacija Skyfall”).

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.