N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Vilkolakiai tarp mūsų
Werewolves Within (2021)
Žanras: Komedija, siaubo
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-10-08
Trukmė: 1h 37 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Kuomet miškų reindžeris Finas Vyleris (aktorius Sam‘as Richardson‘as) paskiriamas dirbti į ramų Byverfildo miestelį, jis nė nenutuokia, kas jo laukia. Atvykęs pareigūnas susipažįsta su vietine pašto darbuotoja Sesile Mur (akt. Milana Vayntrub), kuri tampa jo vadove, padėjėja ir partnere. Finas greitai supažindinamas su situacija: miestelio gyventojai pastaruoju metu susiskaldę dėl čia planuojamo tiesti vamzdyno. Tačiau labai greitai paaiškėja, kad vamzdynas – toli gražu ne vienintelė susiskaldymo priežastis, o ir pats miestelis visiškai nėra toks ramus, koks atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Naujokas Finas iš pradžių negali patikėti pašnibždomis besidalijamais gandais: vietiniai ima kalbėti apie... vilkolakius! Tačiau kai sniege randamas svečių namų šeimininkės vyro kūnas su akivaizdžiomis žvėries nagų žymėmis, Finas suabejoja savo sveiku protu. Gal iš tikrųjų šiame paslaptingame miestelyje atgyja legendos apie mistiškus padarus iš siaubo knygų ir filmų? Negi išties pirmoji naujo jo darbo užduotis bus susidoroti su vilkolakiu?

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Josh Ruben

Scenaristas: Mishna Wolff

Vaidina: Sam Richardson, Milana Vayntrub, George Basil, Sarah Burns

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.