Įvairaus amžiaus žiūrovams
Dogtanjanas ir trys šunietininkai (dubliuotas)
Dogtanian and the Three Muskehounds (dubbed) (2021)
Žanras: Animacija
Sukurta: Ispanija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-09-10
Trukmė: 1h 24 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

XVII-ojo amžiaus Prancūzija. Jaunasis Dogtanjanas, kaip ir visi jo amžiaus paaugliai, svajoja apie šunietininko karjerą. Juk šunietininkai – tokie nepakartojamai šaunūs, drąsūs, su puikiomis uniformomis, aštriomis špagomis ir nenugalimi! Sulaukęs tinkamo amžiaus, Dogtanjanas išsiruošia į Paryžių, kad įrodytų savo drąsą, ištvermę bei miklumą ir taptų tikru šunietininku.

Sostinėje jaunajam Dogtanjanui greitai pasitaiko puiki proga įrodyti savo didvyriškumą ir ištikimybę. Kartu su dar trim šauniais šunietininkais – Portu, Atu ir Aramiu – Dogtanjanui tenka užduotis išardyti piktojo kardinolo Rišeljė planą išduoti mylimą karalių ir tapti galingiausiu Europos valdovu. Bet jiems niekas nebaisu, nes jų šūkis – „Vienas už visus ir visi už vieną!“

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Toni García

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.