N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
PASIKLYDĘ EKRANE seansas: „Naktinė žvejyba“ su kūrybine komanda
PASIKLYDĘ EKRANE seansas: „Naktinė žvejyba“ su kūrybine komanda (2021)
Žanras: Komedija
Sukurta: Lietuva
Platintojas: Stambus planas, UAB
Režisierius: Tadas Vidmantas
Kino teatruose nuo: 2021-07-29
Trukmė: 1h 13 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Liepos 29 dieną ir tik „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre turėsite puikią progą ne tik pasižiūrėti ilgai lauktą lietuvišką Tado Vidmanto komediją „Naktinė žvejyba“, bet dar ir galėsite susitikti su kūrybine komanda. Po filmo seanso įvyks „Pasiklydę ekrane“ vyrukų diskusija su juostos režisieriumi Tadu Vidmantu, aktoriumi Leonardu Pobedonoscevu ir prodiuseriu Mantvidu Žalenu.

Apie filmą:

Lietuviško kino hitus „Gautas iškvietimas“, „Trys milijonai eurų“, „Lietuviški svingeriai“, „Pats sau milijonierius“ sukūręs, Tadas Vidmantas grįžta su nauja komedija! Tai jau šeštasis žiūrovų pamėgto režisieriaus darbas, šį kartą pakviesiantis į naktinę žvejybą.

Du kaimynai, Justas ir Povilas, išsiruošia žvejybą. Atokioje ežero saloje susitikę vyrai kalbasi apie „reikalus" bei moteris, tačiau netikėta linkme pasisukęs pokalbis virsta ne tik intriguojančiu vyrų gyvenimus atskleidžiančiu siužetu, bet ir mirties ir gyvenimo klausimu

Pagrindinius vaidmenis atliko aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Marius Repšys. Ir nors tai naujos stilistikos Tado Vidmanto filmas, nustebinsiantis ne vieną režisieriaus kūrybos gerbėją, tačiau nestokojantis taiklaus humoro, ironijos bei netikėtos pabaigos.

Renginio rėmėjas: „Sushi Masters“

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.

Scenarijaus autorius ir režisierius: Tadas Vidmantas

Vaidina: Marius Repšys, Leonardas Pobedonoscevas, Ineta Stasiulytė