N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Kiaulė
Pig (2021)
Žanras: Trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Režisierius: Michael Sarnoski
Vaidina: Nicolas Cage
Kino teatruose nuo: 2021-08-27
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.

Trileris KIAULĖ, kuriame vaidina Akademijos apdovanojimą pelnęs aktorius Nicolas Cage ir jaunasis talentas Alex Wolff, pasakoja apie trumų medžiotoją, kuris gyvena vienas Oregono tyruose. Kai kažkas pagrobia jo mylimą kiaulę, jis privalo keliauti į Portlandą – ir savo seniai pamirštą praeitį – kad ją atgautų.

Vis dėlto pagrobėjai padarė klaidą – jis nėra paprastas trumų medžiotojas. Jis prisimena kiekvieną patiekalą, kurį kada nors gamino. Prisimena kiekvieną žmogų, kuriam kada nors serviravo. Jis gyvena savo gyvenimą dėl jų, o jie jo net nemato. Jis net nemato savęs. Jis neturi daugybės dalykų, kurie jam iš tikrųjų rūpėtų. Bet kas pagrobė jo kiaulę??

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Michael Sarnoski („Olympia“)

Vaidina: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, Nina Belforte, Dalene Young, Gretchen Corbett, Julia Bray, Darius Pierce, Elijah Ungvary, Brian Sutherland, David Knell, Sean Tarjyoto