Įvairaus amžiaus žiūrovams
Kosminis krepšinis. Nauja era (specialusis seansas originalo kalba)
Space Jam: A New Legacy (OV) (2021)
Žanras: Komedija, veiksmo, animacija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Malcolm D. Lee
Kino teatruose nuo: 2021-07-16
Trukmė: 2h 00 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Basketnews.com pristato specialiuosius filmo „Kosminis krepšinis. Nauja era” seansus originalo kalba.

Ši filmo versija bus rodoma anglų kalba, be lietuviškų subtitrų.


Kiškis Kvanka, antinas Pliuškis, paršelis Porkis ir jų draugai į didžiuosius kino ekranus pirmą kartą atkeliavo 1996-aisiais metais, kur suvieniję jėgas su tuometiniu krepšinio dievu Maiklu Džordanu, turėjo susirungti su ateivių komanda. Išaušo nauja era ir į krepšinio Olimpą iškilo nauja žaidėjų karta, tarp kurių ryškiausiai spindi „karaliaus“ Lebrono Džeimso žvaigždė.

Lebronas norėtų, kad jo sūnus Domas sektų jo pėdomis ir taptų krepšininku, tačiau šiam krepšinis nė motais – Domas svajoja tapti kompiuterinių žaidimų kūrėju. Vieną dieną tėvas ir sūnus patenka į keistą vietą – virtualią visatą, kurioje Lebronas Džeimsas pavirsta animaciniu veikėju ir sutinka Kvanką, Pliuškį, Lolą bei kitus dar vaikystėje pamėgtus personažus.

Virtualios visatos šeimininkas Dirbtinis Intelektas pasiūlo Lebronui sužaisti krepšinio varžybas. Jei šis ir jo naujieji draugai laimės, jis kartu su Domu galės keliauti atgal į savo pasaulį. Jei pralaimės – amžiams liks čia, šioje animacinėje visatoje. „Karalius“ Džeimsas iš karto sutinka, tačiau gana greitai pasigaili: Dirbtinis Intelektas prieš jį išrikiuoja bauginantį geriausių pasaulio krepšininkų talentais apdovanotą Padaužų būrį. Lebronui ir jo komandai teks pasitelkti visą savo drąsą, išmonę ir netgi gudrybes, kad turėtų bent menkiausią šansą laimėti žūtbūtines varžybas.

Nuotaikingas, visai šeimai skirtas vaidybinis – animacinis filmas „Kosminis krepšinis: Nauja era“ kino teatruose nuo liepos 16 dienos.

Filmą įgarsino: LeBron James, Gabriel Iglesias, Zendaya, Bob Bergen, Sonequa Martin-Green