N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Pabėgimo kambarys 2: išėjimo nėra
Escape Room 2 (2021)
Žanras: Siaubo
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-07-16
Trukmė: 1h 28 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.

Pirmoji „Pabėgimo kambario“ dalis baigėsi, dviem žaidėjams sugebėjus išspręsti visas užduotis ir ištrūkti iš mirtinų kompanijos „Minos“ paspęstų spąstų. Benas (aktorius Logan‘as Miller‘is) nenori nieko kito, kaip tik užmiršti tą siaubingą patirtį. Tuo tarpu Zoja (akt. Taylor Russel) negali susitaikyti su faktu, kad tiesiai prieš jos akis buvo nužudyti keturi žmonės – „žaidimo“ dalyviai – ir ima rinkti informaciją apie „Minos“.

Pasirodo, kompanija ne tik kad nenutraukė veiklos – jos sukurti pabėgimo kambariai slapta veikia visame pasaulyje. Sąlygos, žinoma, irgi tokios pat: išspręsk visas užduotis arba mirk. Zoja pasiryžusi padaryti bet ką, kad kaltieji būtų nubausti.

Visai netrukus paaiškėja, kad „Minos“ irgi nesėdėjo sudėjusi rankų. Vieną vakarą Zojai ir Benui važiuojant metro, jų vagonas atsikabina nuo traukinio, durys užsiblokuoja, o iš garsiakalbių pasigirsta balsas, sveikinantis „atvykus į Minos pabėgimo kambarį“. Vagone iš viso yra šeši žmonės. Ir žaidimas prasideda iš naujo.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Adam Robitel

Scenaristas: Fritz Böhm, Will Honley

Vaidina: Logan Miller, Taylor Russell, Thomas Cocquerel, Holland Roden