Įvairaus amžiaus žiūrovams
Ponas kūdikis 2. Šeimos reikalai (dubliuotas)
The Boss Baby: Family Business (dubbed) (2021)
Žanras: Komedija, animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-09-17
Trukmė: 1h 47 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Kino studijos „DreamWorks Animation“ kritikų išgirtos ir „Oskarui“ nominuotos animacinės komedijos „Ponas kūdikis“ tęsinyje broliai Templetonai – Timas ir jo mažasis broliukas Tedas jau suaugo ir, deja, atitolo vienas nuo kito. Timas dabar yra vedęs tėtis. Tedas tapo rizikos draudimo fondo generaliniu direktoriumi. Tačiau naujas kūdikis, naudojantis pažangias technologijas ir turintis „viskas įmanoma“ požiūrį, juos vėl suburs.. ir net įkvėps naują šeimos verslą!

Timas ir jo žmona Karolė, šeimos maitintoja, gyvena priemiestyje su savo itin protinga 7-erių metų dukra Tabita ir žavinga naujagime Tina. Tabita, klasės pirmūnė pažangiems vaikams skirtame prestižiniame Gilės centre, dievina savo dėdę Tedą ir nori tapti panaši į jį, tačiau Timas nerimauja, kad dukrelė pernelyg daug dirba ir todėl nepatiria normalios vaikystės.

Kai kūdikis Tina atskleidžia, kad ji – tadam! – slapta „Kūdikorpo“ agentė, vykdanti misiją atskleisti tamsias paslaptis slypinčias Tabitos mokykloje ir už jos įkūrėjo, daktaro Ervino Armstrongo, ji vėl suvienys Templetonus bei netikėtai paskatins juos iš naujo įvertinti šeimos prasmę ir atrasti tai, kas iš tikrųjų svarbu.

Paremtas pirmuoju filmu, kuris visame pasaulyje uždirbo daugiau nei 500 milijonų eurų, istorijos tęsinys „Ponas kūdikis 2. Šeimos reikalai“ siūlo išradingą animaciją ir linksmą nuotykį kupiną pokštelių bei juokelių visai šeimai.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Tom McGrath („Ponas kūdikis“, „Madagaskaras“, „Megamaindas“)

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.