N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Naktinė žvejyba
Naktinė žvejyba (2021)
Žanras: Komedija
Sukurta: Lietuva
Platintojas: Stambus planas, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-07-30
Trukmė: 1h 13 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.

Lietuviško kino hitus „Gautas iškvietimas“, „Trys milijonai eurų“, „Lietuviški svingeriai“, „Pats sau milijonierius“ sukūręs, Tadas Vidmantas grįžta su nauja komedija! Tai jau šeštasis žiūrovų pamėgto režisieriaus darbas, šį kartą pakviesiantis į naktinę žvejybą.

Du kaimynai, Justas ir Povilas, išsiruošia žvejybą. Atokioje ežero saloje susitikę vyrai kalbasi apie „reikalus" bei moteris, tačiau netikėta linkme pasisukęs pokalbis virsta ne tik intriguojančiu vyrų gyvenimus atskleidžiančiu siužetu, bet ir mirties ir gyvenimo klausimu

Pagrindinius vaidmenis atliko aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Marius Repšys. Ir nors tai naujos stilistikos Tado Vidmanto filmas, nustebinsiantis ne vieną režisieriaus kūrybos gerbėją, tačiau nestokojantis taiklaus humoro, ironijos bei netikėtos pabaigos.

Kinuose nuo liepos 30 d.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.

Scenarijaus autorius ir režisierius: Tadas Vidmantas

Vaidina: Marius Repšys, Leonardas Pobedonoscevas, Ineta Stasiulytė