N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Šang-Či ir dešimties žiedų legenda
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
Žanras: Veiksmo, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-09-03
Trukmė: 2h 12 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Jaudinantis, visiškai naują „Marvel“ kino visatos etapą pradėsiantis filmas „Šang-Či ir dešimties žiedų legenda“, pristato jauną superherojų Šang-Či (akt. Simu Liu), kuris atranda tikrąjį save dar nematytoje kilmės istorijoje.

Pagrindinė Šang-Či problema jo gyvenime yra susijusi su nežinojimu, kas jis yra iš tikrųjų. Todėl jis privalo išmokti valdyti kiekvieną savo kūno dalį ir pažvelgti į gera ir bloga, į šviesą ir tamsą – tik tuomet jis galės pilnai išnaudoti visas savo galimybes.

„Šang-Či ir dešimties žiedų legenda“ seka Šang-Či, kuris turi susidurti su praeitimi, kurią, jo manymu, paliko, kai jis patenka į paslaptingos „Dešimties žiedų“ organizacijos tinklą. Filme taip pat vaidina Tony Leung kaip Wenwu, Awkwafina kaip Šang-Či draugė Katy ir Michelle Yeoh kaip Jiang Nan. Filmą režisavo Destin Daniel Cretton, prodiusavo Kevin Feige ir Jonathan Schwartz.

Šang-Či kelionė, kupina nuostabių vaizdų, nepaprasto veiksmo, kartu su jaunais kino talentais atvers naują „Marvel“ kino visatos puslapį.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Destin Daniel Cretton („Internatas“, „Siekiant gailestingumo“, „Stiklo pilis“)

Vaidina: Simu Liu, Awkwafina, Tony Leung, Michelle Yeoh, Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, Ronny Chieng

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.