Įvairaus amžiaus žiūrovams
Nepažabojama dvasia (dubliuotas)
Spirit Untamed (dubbed) (2021)
Žanras: Animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-07-02
Trukmė: 1h 28 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.

Animacinis filmas visai šeimai „Nepažabojama dvasia“ tai – naujausia kino studijos „DreamWorks Animation“ istorija, kuri pasakoja apie užsispyrusią mergaitę, ir jos nuostabią draugystę su laukiniu arkliu.

Laki Preston nespėjo pažinti savo velionės motinos Milagro „Fortūnos“ Navaro – bebaimės žirgų kaskadininkės iš mažo Miradero miestelio, įsikūrusio plačiai atvirų prerijų pakraštyje.

Kaip ir jos motina, Laki nėra taisyklių ir apribojimų gerbėja, o tai sukelia nemenką nerimą ją prižiūrinčiai tetai Korai. Mergaitė užaugo šurmuliuojančiame rytinės JAV pakrantės mietelyje, prižiūrima budrios tetos Koros akies. Tačiau dėl nuolatinių rizikingų Laki padaužiškų išdaigų, jos abi su teta yra priverstos persikelti pas jos tėtį Džimą, gyvenantį Miradero miestelyje.

Laki akivaizdžiai nepatenkinta tokiu sprendimu. Tačiau netikėtai šiame miegančiame miestelyje ji sutinka Dvasių – laukinį mustangą, bei susidraugauja su dviem šauniomis mergaitėmis, mokančiomis puikiai joti savo žirgais.

Kai beširdis žirgų tramdytojas nusprendžia pagauti Dvasių ir parduoti jį aukcione, Laki ir jos draugės nutaria išgelbėti ir sugražinti Dvasių atgal jo šeimai. Nes šis nuostabus ir laisvas mustangas suteikė laisvę pačiai Lakei, ir padėjo atrasti ryšį su jos šeima.

Tai – nuostabus pasakojimas apie draugystę ir laisvę būti savimi, ir apie drąsą siekti savo svajonių bei džiaugtis gyvenimu. Mažos mergaitės draugystė su laukiniu žirgu tapo nuostabiu pasakojimu apie grįžimą prie savo tikrųjų šaknų, ir prie šeimos.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisavo: Elaine Bogan („DreamWorks Slibinų dresuotojai“)