N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
MOTERIS premjera: Ilga istorija trumpai
MOTERIS premiere: Long Story Short (2021)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: Australija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-06-10
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

MOTERIS kviečia į kiną: pirmosios pamatykite komediją ILGA ISTORIJA TRUMPAI

Eime į kiną pasikrauti geros nuotaikos ir... susimąstyti apie bėgantį laiką! Birželio 10 d. (ketvirtadienį) visuose kino teatruose „Forum Cinemas“ – žurnalo ir portalo MOTERIS premjera: pasinaudokite proga pirmosios pamatyti romantinę komediją „Ilga istorija trumpai“.

Vieną rytą, atsibudęs po nuostabių vestuvių su Lijana, Tedis vos negauna infarkto, virtuvėje išvydęs kažkelintą mėnesį nėščią savo žmoną. Šiaip ne taip prastūmęs dieną, kitą rytą jis pabunda nuo kūdikio verksmą. Vėl vos susitvardęs ir atmetęs visus neįmanomus variantus, Tedis suvokia, kad pateko į kažkokį keistą laiko verpetą, kuriame viena jo nugyventa diena prilygsta vieneriems visų kitų žmonių nugyventiems metams – net pačių artimiausių!

Gyvenimui žaibu bėgant prieš akis, anksčiau viską atidėliojęs Tedis dabar turi greituoju būdu išmokti vertinti kiekvieną akimirką, kurią jam teikiasi dovanoti ši perkreipta realybė. Dabar jau suprasdamas, kokios vertybės slypi paprasčiausioje kasdienybėje, Tedis iš paskutiniųjų stengiasi neprarasti brangiausių dalykų – tų, kurių anksčiau taip nevertino.

Holivudo režisierius Johnas Lawsonas, išgarsėjęs komiška drama „Mažoji mirtis“ (The Little Death) vėl sukūrė filmą nuo A iki Z: romantinei komedijai „Ilga istorija trumpai“ jis pats parašė scenarijų, pats atrinko aktorius, pats filmą režisavo.

Ir vėl pelnė kino kritikų bei žiūrovų aplodismentų! Filmas „Ilga istorija trumpai“ dažnai įvardijamas kaip viena geriausių komedijų po pandemijos, per kurią ne vienas iš mūsų susimąstė apie bėgantį laiką.

Stilingo ir prasmingo humoro kupinas filmas „Ilga istorija trumpai“ į Lietuvą atkeliauja su MOTERS premjera: pasinaudokite proga jį pamatyti pirmieji birželio 10 d. visuose kino centruose „Forum Cinemas“!

Birželio 10 d. (sekmadienį) MOTERS premjeros seansai su filmu „Ilga istorija trumpai“ vyks:

• 18.35 val. Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“

• 20.35 val. Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis“

• 17.20 val. Kauno „Forum Cinemas“ (Akropolis)

• 19.00 val. Klaipėdos „Forum Cinemas“ (Akropolis)

• 18.30 val. Šiaulių „Forum Cinemas“ (Akropolis)

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Josh Lawson

Vaidina: Rafe Spall, Zahra Newman, Ronny Chieng