N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Žudiko žmonos asmens sargybinis
The Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
Žanras: Komedija, veiksmo, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2021-06-18
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Po ketverių metų pertraukos į didžiuosius kino ekranus grįžta puikiai visiems pažįstamos veiksmo komedijos - „Žudiko asmens sargybinis“ tęsinys. Naujoje filmo dalyje, šalia Holivudo žvaigždžių Samuelio L. Jacksono, Ryano Reynoldso, Salmos Hayek tandemo, išvysime ir talentingąsias superžvaigždes Antonio Banderasą bei Morganą Frymaną. Pasiruoškite, veiksmo bus DAUG!

Aukščiausios kategorijos asmens sargybinis Maiklas Braisas (akt. R.Reynoldsas) pagaliau gali ramiai atsikvėpti. Velniai žino kiek jis neturėjo atostogų. Per žvėrišką slaptojo agento darbą nemenkai susidirbo sau sveikatą. Dėl visko kaltas tas beprotis kileris Darius Kinkeidas (akt. Samuelis L. Jacksonas), užvertęs krūvą žmonių visame pasaulyje. Kur jis pasirodo, ten visada yra reikalų!

Metęs visus neatidėliotinus darbus, Braisas išvyksta atsikvėpti į prabangų Italijos kurortą. Saulė, jūra, smėliukas, mėgstama knygutė ir jokių įkyrių minčių apie Kinkeidą – viskas ko reikia, kad atgautum geriausią savo formą, bet, deja, neilgam... Nežinia iš kur išlindus aistringoji Kinkeido žmonelė Sonia (akt. Salma Hayek) akimirksniu „sudirba“ tik prasidėjusias atostogas. Ginkluota nuo galvos iki kojų Sonia įsiveržia į paplūdimį ir atneša „super gerą“ žinutę – Italijoj Kinkeidas, jį pagrobė teroristai, būtina juos nudėti!

Šį kartą profesionalus kileris turi suvesti sąskaitas su Italijos mafija, kuri ruošiasi neregėto masto kibernetinei atakai visoje Europoje. Kinkeidas nebūtų Kinkeidas, jeigu į visą šitą „reikaliuką“ neįveltų poilsiaujančio slapto agento. Ramių atostogų nebus! Agentui Braisui teks saugoti ne tik žudiko užpakalį, bet ir nuolat nelaimių ieškančią, seksualiąją kilerio žmoną.

Laikas grįžti su trenksmu dar vienam kartui!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Patrick Hughes („Žudiko asmens sargybinis“, „Nesunaikinami 3“)

Vaidina: Ryan Reynolds („Žudiko asmens sargybinis“, „Greiti ir įsiutę: Hobsas ir Šo“,,,Iksmenai. Pradžia“), Samuel L. Jackson („Keršytojai. Pabaiga“, „Žmogus – Voras. Toli nuo namų“, „Žvaigždžių Karai. Skaivokerio iškilimas“), Salma Hayek („Vienišos širdys“, „Žudiko asmens sargybinis“), Antonio Banderas („Daktaras Dolitlis“, „Skausmas ir šlovė“, „Nesunaikinami 3“), Morgan Freeman („Angelo apgultis“, „Nenugalimas“) ir kt.