N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Karas su seneliu
The War with Grandpa (2020)
Žanras: Komedija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Vaidina: Robert De Niro
Kino teatruose nuo: 2020-08-28
Trukmė: 1h 34 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Peteris (akt. Oakes Fegley) ir jo senelis Džekas (akt. Robert De Niro) kadaise buvo itin artimi ir sunkiai išskiriami draugai. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia...

Kai Džekas atsikrausto į Peterio šeimos namus ir šis yra priverstas seneliui atiduoti savo vienintelę tvirtovę – savo labai mylimą kambarį, gražūs ir šilti jų santykiai pradeda byrėti.

Kurį laiką dar kentėjęs Peteris galiausiai nusprendžia padaryti bet ką, kad išvytų senelį iš namų. Pasitaręs su draugais anūkas savo seneliui paruošia iš proto vedančią išdaigų programą.

Bet senelis – ne iš kelmo spirtas: taip lengvai pasiduoti jis neketina, tad namuose kyla tikrų tikriausias karas.

Naujoje režisieriaus Timo Hillo („Garfildas 2“, „Alvinas ir Burundukai“) komedijoje „Karas su seneliu“ pasakojama nuotaikinga istorija, kurioje karo kirvius iškasa senelis su anūku.

Senelio vaidmenį visai šeimai skirtame filme įkūnija legendinis Robertas De Niro. Komedijoje gausu ir kitų ryškiausių Holivudo žvaigždžių: nuo žaviosios Umos Thurman iki Christopherio Walkeno ir kitų.

Filmas sukurtas pagal pasauliniu bestseleriu tapusį Roberto Kimmel'o Smitho to paties pavadinimo romaną.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitirais.

Režisierius: Tim Hill („Garfildas 2“, „Alvinas ir Burundukai“)

Vaidina: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle, Christopher Walken, Cheech Marin, Oakes Fegley, Jane Seymour, Faizon Love