N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Power Hit Radio pristato: Matricos maratonas
Power Hit Radio pristato: Matricos maratonas (1999)
Žanras: Veiksmo, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Buvau Kine
Vaidina: Keanu Reeves
Kino teatruose nuo: 2020-08-08
Trukmė: 8h 00 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Į kino teatrus sugrįžta keturias Oskarų statulėles pelniusi brolių Andy ir Larry Wachowski sukurta „Matricos“ trilogija.

Dėmesio! Viso renginio metu privaloma dėvėti apsauginę kaukę. Visi trys filmai bus rodomi originalo kalba be lietuviškų subtitrų.

Jau rugpjūčio 8 dieną ištikimiausi serijos gerbėjai galės visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose dar sykį išvysti kultine tapusią trilogiją Power Hit Radio pristatomame „Matricos“ maratone.

„Džiaugiamės, kad į „Forum Cinemas“ ekranus galime grąžinti neeilinius filmus, subūrusius milžiniškas fanų bendruomenes visame pasaulyje. Šįkart pasistengėme, kad mus pasiektų neeilinis renginys. „Matrica“ yra tapusi tikra kulto klasika, o geriausia ja mėgautis yra būtent kine“, - teigia „Forum Cinemas“ rinkodaros vadovas Dainius Beržinis.

Tik pirmajai juostai finansavimą gavę Broliai Wachowski 1999-ais metais pristatė legendinę „Matricą“, kuri itin greitai pelnė gerbėjų simpatijas. Jau visai netrukus broliai kibo į tęsinius ir po ketverių metų pasirodė dar dvi serijos dalys. Pati „Matricos“ istorija yra apie 1999-aisiais gyvenantį Neo, kuris netrukus išsiaiškina iš tikrųjų gyvenantis virtualiame pasaulyje, kitaip tariant - Matricoje. Neo susiranda Morfėjus, kuris šventai tiki, jog būtent Neo yra išrinktasis, galintis sunaikinti Matricą ir išlaisvinti žmoniją.

Visoje „Matricos“ trilogijoje pagrindinius vaidmenis atlieka Keanu Reevesas, suvaidinęs jį išgarsinusį personažą Neo. Filmuose taip pat vaidina Laurence’as Fishburnas, suvaidinęs jo talentu neabejojantį Morfėjų, Trinity suvaidinusi Carrie Anne-Moss, ikoniškąjį antagonistą Agentą Smitą įkūnijęs Hugo Weavingas ir daugelis kitų visiems puikiai pažįstamų aktorių.

„Matricos“ maratonas rugpjūčio 8 dieną bus rodomas visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Renginio programa žemiau, o bilietai – jau prekyboje.

Programa:

14:30 – atidaromos durys.

15:00 – 17:16 – Filmas „Matrica“

17:16 – 17:50 – Pertrauka

17:50 – 20:08 – Filmas „Matrica. Perkrauta“.

20:08 – 20:50 – Pertrauka

20:50 – 22:59 – Filmas „Matrica. Revoliucijos“.

23:00 – Pabaiga.