Įvairaus amžiaus žiūrovams
Krudžiai 2. Naujasis amžius (dubliuotas)
The Croods 2 (dubbed) (2020)
Žanras: Komedija, animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-06-04
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Krudžiai išgyveno nemažai pavojų bei negandų: pradedant nuo priešistorinių žvėrių iki vos neįvykusios pasaulio pabaigos. O dabar jiems teks susidurti su didžiausiu iššūkiu: kita šeima.

Krudžiams reikia naujų namų, todėl ši pirmoji priešistorinė šeima leidžiasi ieškoti naujos – saugesnės – vietos. Netrukus jie atranda idilišką ir tiesiog tobulą vietelę, ir šeimynėlė apsidžiaugia, kad jų problemos išspręstos... išskyrus vieną dalyką: ten jau gyvena kita šeima – Gerulaičiai.

Gerulaičiai (akcentuojant „geresnį“) su savo įmantriu nameliu medyje, nuostabiais išradimais bei drėkinamais hektarais šviežių produktų pastebimai yra labiau evoliucionavę, bet geranoriškai priima Krudžius į svečius.

Neilgai trukus įtampa tarp urvinės ir šiuolaikinės šeimos išauga, ir kai jau viskas atrodo prarasta, nauja grėsmė paskatina abi šeimas pasinerti į nuotykius už saugumo sienos ribų, suderinti savo skirtumus, pasisemti vienas iš kito jėgų ir kurti ateitį kartu.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisavo: Joel Crawford („Kung Fu Panda“, „Trolių atostogos“)

Lietuviškai įgarsino: Grugas - Algis Ramanauskas, Ypė - Jurgita Jurkutė, Gajus - Mantas Jankavičius, Houpė Gerulaitienė - Joana Čižauskaitė, Filas Gerulaitis -Mantas Stonkus, Aušra Gerulaitytė - Adelė Teresiūtė- Aukštikalnė, Tunkas - Ramūnas Cicėnas, Baba - Elvyra Žebertavičiūtė, Balsai epizoduose(additional voices), Sendė - Patricija Tamošaitytė, Jaunasis Gajus - Oskaras Tamošaitis