N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Greiti ir įsiutę 9
Fast & Furious 9 (2020)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-06-25
Trukmė: 2h 25 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.

Nesvarbu koks greitas esi: niekas nepralenkia savo praeities.

Domas Toretas (akt. Vin Diesel) gyvena ramų gyvenimą vienkiemyje kartu su Lete (akt. Michelle Rodriguez) ir jų sūnumi, mažuoju Brianu. Tačiau jie nepamiršo, jog pavojus gali slėptis kiekviename žingsnyje. Šį kartą naujoji grėsmė privers Domą kovoti su savo praeities nuodėmėmis, jei jis panorės išgelbės tuos, kuriuos myli labiausiai.

Pati šauniausia komanda susivienija, kad sustabdytų meistrišką žudiką ir nutrūktgalvį vairuotoją, kokio jiems dar neteko sutikti: žmogų, kuris taip pat yra atstumtasis – Domo brolis Džeikobas (akt. John Cena).

Prie devintojo „Greitų ir įsiutusių“ vairo sugrįžta režisierius Justin Lin, kuris pavertė trečiąjį, ketvirtąjį, penktąjį ir šeštąjį serijos skyrius pasauliniais hitais ir tvirtai mano, jog devintasis serijos filmas taps pačiu geriausiu dvidešimtmetį skaičiuojančios franšizės filmu. Naujausio filmo veiksmas vyksta visame pasaulyje – nuo Londono iki Tokijo, nuo Centrinės Amerikos iki Edinburgo ir nuo slapto bunkerio Azerbaidžane iki knibždančių Tbilisi gatvių. Pakeliui prisijungs seni draugai, sugrįš seni priešai, istorija bus perrašyta ir tikroji šeimos prasmė bus patikrinta kaip niekad.

Domas mėgsta kartoti, kad negalima palikti šeimos. Nors tikrąjį brolį paliko. Reikės viską sutvarkyti. Ir greitai. Nes dabar Domo „šeimynėlė“ atsidurs Džeikobo pasaulyje, kuris visą gyvenimą praleido Domo šešėlyje.

Šiais metais. Brolis prieš brolį. Turėtų būti įdomu.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Justin Lin („Greiti ir įsiutę 6“, „Žvaigždžių kelias 3“, „Greiti ir įsiutę 5“)

Vaidina: Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Helen Mirren, Jordana Brewster, Amber Sienna, Martyn Ford, Michael Rooker, Nathalie Emmanuel, Lucas Black, Sung Kang, Shad Moss, Tyrese Gibson, Cardi B, Ludacris