N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Ežiukas Sonic (dubliuotas)
Sonic the Hedgehog (dubbed) (2020)
Žanras: Veiksmo, nuotykių
Sukurta: JAV, Kanada, Japonija
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Vaidina: Jim Carrey
Kino teatruose nuo: 2020-03-14
Trukmė: 1h 39 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Nuo rugpjūčio 20 d. kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.

Greičiausias pasaulyje Ežiukas Sonic – kultinės žaidimų konsolės „Sega“ veikėjas. Sonic – taisyklių ir svetimos nuomonės nepaisantis personažas, pirmajame jam dedikuotame filme priverstas apsigyventi Žemės planetoje. Čia jis susipažįsta su geriausiu savo draugu Tomu (akt. James Marsden), drauge su kuriuo stoja į kovą su Sonicą medžiojančiu piktadariu Dr. Robotniku (akt. Jim Carrey), siekiančiu užgrobti planetą. Ar draugams pavyks sustabdyti mokslininką, gaunantį viską ko trokšta?

Šviesos greičiu lakstantis ryškiai mėlynas veikėjas visuomenei pirmąsyk pasirodė 1991-aisiais, kompanijai „Sega“ išleidus vaizdo žaidimą „Sonic the Hedgehog“ ir iškart tapo neatsiejama pop kultūros dalimi. Iš pradžių tik žaidimų konsolėse šmėžavęs Ežiukas Sonic ilgainiui tapo animacinių filmų, komiksų ir net anime veikėju, o 2020-aisiais pasiekė Holivudą, tapdamas pagrindiniu jam dedikuoto filmo personažu.

Ši filmo versija bus rodoma dubliuota lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Jeff Fowler

Scenarijus: Josh Miller, Patrick Casey, Oren Uziel

Vaidina: Jim Carrey, Tika Sumpter, James Marsden