Įvairaus amžiaus žiūrovams
Fiksiai prieš Krabius (dubliuotas lietuviškai)
FIKSIKI PROTIV KRABOTOV (2019)
Žanras: Komedija, animacija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2020-01-24
Trukmė: 1h 25 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Girdėjote ką nors apie mažyčius žmogeliukus Fiksius? Jeigu nieko nesate girdėję, vadinasi taip ir turi būti! Kas jie tokie ir ką jie veikia yra DIDŽIULĖ paslaptis! Apie jų darbus žino tik labai mažai žmonių, o kalbėjusių su jais yra dar mažau! Po dviejų metų pertraukos, sausio 24 d., pakerėję ne vieno jaunojo žiūrovo širdį, patys paslaptingiausi žmogeliukai pasaulyje Fiksiai – vėl didžiuosiuose kino ekranuose. Juos išvysime smagioje animacijoje visai šeimai - „Fiksiai prieš Krabius“.

Fiksiai atsirado tada, kai tik žmonės pradėjo naudoti įvairius prietaisus. Turbūt esate patyrę, kaip sugedęs daiktas kartais susitaiso pats ir pradeda veikti taip, lyg jam nieko nebūtų nutikę. Taip, tai Fiksių darbas! Šie mažyčiai, draugiški ir žingeidūs žmogeliukai gyvena lygintuvuose, kompiuteriuose, televizoriuose, netgi šaldytuvuose ir daro tikrus stebuklus – nepastebimai taiso sugedusius įrenginius. Juos naujų taisymo būdų savo laboratorijoje moko išmintingasis profesorius.

Kartą draugiškame Fiksių pasaulyje įsivyrauja tikras chaosas. Nematyti, negirdėti priešininkai – robotukai Krabiai pradeda juos persekioti kiekviename žingsnyje. Maža to, jų tikslas – visiems atskleisti metų metus saugomą Fiksių paslaptį. Pasirodo išmintingasis profesorius jau seniai nesutaria su savo drauge mokslininke Erika. Kažkada juoda katė perbėgo jiems skersai kelio ir jie rimtai susipyko. Gudri mokslininkė, norėdama atkeršyti profesoriui, už laimėtą išradėjų konkursą, sukūrė pikčiurnas Krabius. Nieko kito nebelieka, kaip stoti į kovą prieš neteisybę ir visomis jėgomis stengtis išsaugoti didžiąją paslaptį.

Smagią ir paslaptingą istoriją „Fiksiai prieš Krabius“ apie tikrą draugystę, komandinę dvasią ir gerus nematomus darbus, pasakosime kino teatruose jau nuo sausio 24 dienos.

Ši filmo versija bus dubliuota lietuviškai, be subtitrų.

REŽISIERIAI: Vasiko Bedošvilis, Olegas Užinovas

VAIDMENIS ĮGARSINO: Lina Budzeikaitė (Erika), Algirdas Dainavičius (senelis), Juozas Gaižauskas (profesorius), Sergejus Ivanovas (Nulikas), Simonas Storpirštis (Ugnius), Judita Urnikytė (Simka), Neringa Varnelytė (Eliza), Augustas Žilys (Tim Timas).