N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Zerovilis
Zeroville (2019)
Žanras: Komedija, drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Travolta, UAB
Režisierius: James Franco
Kino teatruose nuo: 2019-09-27
Trukmė: 1h 36 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

BUVAU KINE premjera su juodojo humoro komedija ZEROVILIS

Rugsėjo 26 dieną visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose įvyks speciali kino naujienų portalo „Buvau Kine“ premjera su juodojo humoro komedija „Zerovilis“.

Žinomų aktorių kupinas, Jameso Franco režisuotas filmas nukels į laukinius 1969 metus, kuomet seksas, narkotikai ir pašėlę vakarėliai nebuvo tabu. Su pagrindiniu herojumi Vikaru pasileisime į nematytus kino industrijos užkulisius ir besijuokdami susipažinsime su tuo, ką patiria jauni Los Andžele apsistoję filmų kūrėjai.

Pagrindinius vaidmenis be paties filmo režisieriaus atliks veiksmo filmų žvaigždė Megan Fox ir puikiai žinomi komikai Sethas Rogenas, Willas Ferrellas, Danny McBride‘as, Dave‘as Franco, Jacki Weaver ir kiti.

Specialiosios premjeros „Forum Cinemas Vingis“ svečiai galės ne tik įvertinti filmą, tačiau sudalyvauti įvairiose užduotyse ir laimėti gausius „Buvau Kine“, „Forum Cinemas“ prizus. Taip pat, renginio dalyvių laukia dar viena staigmena, kurią pirmieji sužinos tik salėje sėdintys kino gerbėjai.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: James Franco

Scenarijus: Paul Felton, Ian Olds, Steve Erickson

Aktoriai: Seth Rogen („Be šansų“, „Kaimynai“, „Dabar jau tikrai šikna“), Megan Fox („Transformeriai“, „Vėžliukai nindzės“, „Diktatorius“), James Franco („127 valandos“, „Kodėl būtent jis?“, „Beždžionių planetos sukilimas“), Will Ferrell („Būk kietas“, „Tėtukas namie“, „Rezerviniai farai“), Danny McBride („Marihuanos ekspresas“, „Svetimas: Covenant“, „Tropinis griaustinis“), Dave Franco („Kaimynai“, „NERVE: Drąsos žaidimas“, „Apgaulės meistrai“).