Įvairaus amžiaus žiūrovams
TAVO VAIKAS premjera: Šuns tikslas 2 (dubliuotas)
TAVO VAIKAS premiere: Dog's Journey (dubbed) (2019)
Žanras: Komedija, drama, nuotykių, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-09-08
Trukmė: 1h 49 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Filmas, kuris suvirpins ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų širdis – tų, kurie kada nors mylėjo šunį. Taip prieš porą metų pristatėme švedų režisieriaus Lasse Hallströmo pastatytą filmą „Šuns tikslas“, taip pat pristatome ir filmo tęsinį: lietuviškai dubliuotas ŠUNS TIKSLAS 2 į Lietuvos ekranus atkeliauja rugsėjo 8 d. su TAVO VAIKO premjera. Pamatykite pirmieji su visa šeima!

Prikaustančiais kino pasakojimais žinomas režisierius Lasse Hallströmas filmo tęsinio estafetę perdavė šeimyninių TV serialų virtuozei JAV režisierei Gail Mancuso – jai bendradarbiaujant su charizmatižkuoju aktoriumi Dennisu Quaidu gimė nuostabios šuniškos istorijos tęsinys „Šuns tiksas 2“. Kaip ir pirmasis filmas, taip ir jo tęsinys pastatytas remiantis jausmingais amerikiečių rašytojo Williamo Bruce‘o Camerono pasakojimais apie neišskiriamą žmonių ir šunų draugystę.

„Šuns tikslo“ po daugelio persikūnijimų pas savo šeimininką Itaną (ak. Dennisas Quaidas) ir jo gražią šeimą galiausiai sugrįžęs šuo Beilis laimingas gyvena fermoje. Tiesa, dabar jis turi ir naują geriausią draugę bei žaidimų partnerę – dvejų metukų Itano anūkę Si-Džei. Tačiau vieną dieną laimingo ir beprotiškai mergaitę mylinčio šuns gyvenimas pasikeičia, kuomet Si-Džei mama nusprendžia su mergaite išvažiuoti gyventi kitur.

Kaip ir buvo pasakojama pirmajame filme, šuo vis atgimsta kitam gyvenimui. Todėl Beilis prieš savo gyvenimo su Itanu pabaigą ir naują atgimimą kito šuniuko kūne nebyliai pažada šeimininkui, kad naujas jo tikslas bus bet kokia kaina susirasti Si-Džei ir vėl tapti geriausiu jos draugu. Prasideda naujas didžiosios Beilio kelionės etapas, kurio metu šuo patirs neeilinių nuotykių ir daugybei žmonių vėl padės suprasti, ką reiškia tikra draugystė, ištikimybė ir meilė.

Lietuviškai dubliuota nepaprastai jausminga istorija „Šuns tikslas 2“ visuose kino centruose „Forum Cinemas“ startuos su žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS premjera rugsėjo 8 d. (sekmadienį). Pasinaudokite proga pamatyti filmą pirmieji!

Filmas bus rodomas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Gail Mancuso

Prodiuseris: Gavin Polone

Vaidina: Dennis Quaid, Betty Gilpin, Jake Manley