N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Jaunoji žvaigždė
COSMOPOLITAN premiere: Teen Spirit (2019)
Žanras: Drama, muzikinis
Sukurta: Didžioji Britanija, JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Max Minghella
Vaidina: Elle Fanning
Kino teatruose nuo: 2019-04-17
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

COSMOPOLITAN kino vakare – stilingas muzikinis filmas JAUNOJI ŽVAIGŽDĖ

Balandžio 17 d. – COSMOPOLITAN kino vakaras su stilingos muzikos magiją spinduliuojančios juostos „Jaunoji žvaiždė“ premjera bei staigmenos šauniausioms žiūrovėms. Pamatyk pirmoji!

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo JAUNOJI ŽVAIGŽDĖ seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK STILINGĄ FILMĄ

JAUNOJI ŽVAIGŽDĖ – muzikos magiją spinduliuojantis filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė charizmatiškoji Elle Fanning, dainuojanti Arianos Grande, Ellie Goulding, Katy Perry, Robyn ir kitų garsių popmuzikos atlikėjų hitus

Elle Fanning vaidina Violetą – paprastą, drovia, šiek tiek naivoką merginą iš mažo Europos miestelio. Gyvendama paprastą gyvenimą, ji turi vieną nepaprastą svajonę: dainuoti. Dainuoti taip, kad išgirstų visas pasaulis. Todėl vieną dieną pamačiusi reklamą apie jaunų atlikėjų konkursą, Violeta jame užsiregistruoja. Taip prasideda didžiausia jos gyvenimo kelionė, kurioje ji turės įveikti visas baimes ir išsilaisvinti iš pasitikėjimą savimi gniaužiančių kompleksų. Pakilti iki dangaus ir pasiekti žvaigždes jai padės tik... muzika!

Stilinga juosta apie nežinomos merginos kelią į popmuzikos olimpą – žymiojo Anthony Minghellos („Anglas ligonis“, „Talentingasis misteris Riplis“, „Šaltasis kalnas“) sūnaus Maxo režisūrinis debiutas, prie kurio prisidėjo ir filmo „Kalifornijos svajos“ kūrėjai.

Filmo garso takelyje – tikras popmuzikos žvaigždynas: Robyn, Ariana Grande, Ellie Goulding, Katy Perry, Tegan & Sara, Annie Lennox, Orbital, Alice Deejay, The Undertones, Major Lazer, Grimes, Sigrid ir kiti garsūs vardai. Jų dainoms dar kitokį skambesį suteikia kino teatrų erdvinė „Dolby Surround“ garso sistema.

Svajonių išsipildymas ir daug geros muzikos – stilingoje juostoje „Jaunoji žvaigždė“. Filmas į Lietuvos kino teatrus atkeliauja balandžio 17 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-13

Režisierius: Max Minghella

Scenaristas: Max Minghella

Vaidina: Elle Fanning, Millie Brady, Elizabeth Berrington, Viktorija Faith