N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Aladinas
Aladdin (2019)
Žanras: Komedija, nuotykių, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Režisierius: Guy Ritchie
Vaidina: Will Smith
Kino teatruose nuo: 2019-05-24
Trukmė: 2h 08 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Užkerėtoje Stebuklų Oloje Aladinas suranda magišką lempą, kurioje įkalintas džinas savo šeimininkui gali išpildyti tris bet kokius norus. Kartu su džinu, oloje taip pat rastu skraidančiu kilimu ir kleptomaniškų polinkių turinčia beždžionėle Aladinas patiria daugybę nuotykių ir galų gale laimi gražiosios princesės Džasminos ranką bei širdį.

Naująją filmo versiją režisavo britas Guy‘us Ritchie‘is. Aladino vaidmuo patikėtas Egipte gimusiam ir Kanadoje augusiam aktoriui Mena Massoud‘ui, princesę Džasminą suvaidino brito ir indės dukra Naomi Scott, o mėlynuoju džinu, perimdamas estafetę iš legendinio komiko Robin‘o Williams‘o, tapo Will‘as Smith‘as.

Kaip ir „Džiunglių knygos“, „Gražuolės ir pabaisos“ ar šią vasarą pasirodysiančio „Liūto karaliaus“ atvejais, šis filmas yra vaidybinis 1992 m. Disnėjaus animacinės juostos perdirbinys.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Guy Ritchie („Šerlokas Holmsas. Šešėlių žaidimas“, „Šnipas iš U.N.C.L.E“, „Snatch“, „Lock, Stock and Two Smoking Barrels“)

Vaidina: Naomi Scott, Mena Massoud, Will Smith, Marwan Kenzari, Billy Magnussen, Alan Tudyk, Nasim Pedrad, Navid Negahban ir kiti.