N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
Pajūrio šlaistūnas
Beach Bum, The (2019)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-03-29
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.

Mėnulio šuo (akt. Matthew McConaughey) yra maištingas atsiskyrėlis, mylimas ir peikiamas dėl savo laukinio žavesio ir laisvo gyvenimo būdo. Jis – genialus poetas, bet nustojo rašyti, nes įlinko į alkoholį, žolės rūkymą ir moteris.

Šio palaidūno žmona – graži ir turtinga Minė (akt. Isla Fisher), kuri savo vyrui suteikia finansinį saugumą, užtikrinantį laisvę ir priimtiną gyvenimo būdą. Tačiau Mėnulio šuo patogiau jaučiasi leisdamas laiką su marihuaną rūkančiais draugais ar paplūdimio baruose, nei spindinčiame Minės pasaulyje.

Svaigalus čia vartoja visi – nuo glaukoma sergančio, pusiau aklo seno lakūno iki prie kokaino pripratintos papūgos. Tokia aplinka yra pati tinkamiausia Mėnulio Šuniui – atsipūtusiam bičui, kuris į nieką nežiūri rimtai, gyvena plačiai ir mėgaujasi kiekviena akimirka.

Visgi, gyvenimas – nenuspėjamas. Minė patenka į mirtiną avariją, ir jos paskutine valia Mėnulio šuo turi užbaigti metų metus tobulintą knygą. Kitaip negaus palikimo - krūvos pinigų. Atsidūręs gatvėje, jis leidžiasi į kelionę ieškodamas įkvėpimo... Sutikdamas keisčiausius personažus ir semdamas gyvenimą pilnomis saujomis...

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-18

Režisierius: Harmony Korine („Laukinės atostogos“)

Vaidina: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Martin Lawrence, Zac Efron, Jonah Hill, Jimmy Buffett