N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Akvamenas
Aquaman (2018)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV, Australija
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: James Wan
Kino teatruose nuo: 2018-12-21
Trukmė: 2h 19 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Režisierius James’as Wan’as pristato įspūdingų vaizdų ir kvapą gniaužiančių specialiųjų efektų filmą, pasakojantį pusiau žmogaus-pusiau Atlantidos palikuonio Artūro Kario istoriją. Apie po vandeniu kažkada panirusią jo gimtinę, apie dievams prilygstančias stebuklingas Artūro galias ir apie jam skirtą karaliaus likimą.

Artūrą (aktorius Jason‘as Momoa), gimusį iš Atlantidos karalienės Atlanos (aktorė Nicole Kidman) ir paprasto švyturio prižiūrėtojo meilės, aplanko Atlantidos princesė Mera (akt. Amber Heard). Aplanko ne be priežasties: pasirodo, Artūras turi brolį Ormą (akt. Patrick‘as Wilson‘as), kuris siekia suvienyti visas povandenines būtybes ir paskelbti karą žmonėms, užteršusiems pasaulio jūras. O jam pasipriešinti gali tik Artūras – žmogaus ir deivės sūnus, galingasis Akvamenas.

Ši filmo versija rodoma 2D formatu, anglų kalba ir su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: James Wan („Greiti ir įsiutę 7”)

Scenarijus: David Leslie Johnson-McGoldrick („Išvarymas 2”), Will Beall („Gangsterių medžiotojai”)

Vaidina: Jason Momoa („Sostų karai”, „Teisingumo Lyga”), Amber Heard („Teisingumo Lyga”, „Magiškasis Maikas XXL”), Willem Dafoe („Žmogus - voras 2”), Patrick Wilson („Išvarymas”, „Stebėtojų lyga”), Dolph Lundgren („Nesunaikinami”), Nicole Kidman („Valandos”, „Liūtas”), Ludi Lin („Galingieji reindžeriai”), Temuera Morrison („Žvaigždžių Karai - Epizodas II: Klonų Puolimas”)