N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Spragtukas ir keturios karalystės 3D
Nutcracker and the Four Realms 3D (2018)
Žanras: Nuotykių, fantastinis, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-11-02
Trukmė: 1h 39 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Viskas ko trokšta Klara (akt. Mackenzie Foy) yra vienetinis raktas, galintis atrakinti dėžę, kurioje yra neįkainojama dovana. Ji – nuo Klaros mylimos velionės mamos.

Ir štai, kokia staigmena: kasmetiniame atostogų vakarėlyje, iš savo krikštatėvio, senojo Droselmajerio (akt. Morgan Freeman), Klara gauna auksinio siūlo galą, vedantį prie beprotiškai geidžiamo rakto.

Netikėtai, raktas staiga išnyksta keistame ir paslaptingame paraleliniame pasaulyje, kuriame Klara susiduria su kareiviu Filipu (akt. Jayden Fowora-Knight), gauja pelių ir valdybos nariais, valdančiais tris karalystes: Snaigių, Gėlių bei Saldainių žemes.

Klara ir Filipas privalo keliauti į grėsmingą ketvirtąją karalystę, kurią valdo tironė Motina Imbierė (akt. Helen Mirren), kad atgautų merginos raktą ir sugrąžintų harmoniją pasaulyje.

Kino studijos „Disney“ ir režisieriaus Lasse Hallström fantastinis nuotykių filmas visai šeimai „Spragtukas ir keturios karalystės“ yra sukurtas pagal E. T. A. Hofmano klasikinę pasaka.

Filmas 3D formatu, anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Lasse Hallström („Kas graužia Gilbertą Greipą“, „Šokoladas“, „Sidro namų taisyklės“)

Vaidina: Mackenzie Foy, Jayden Fowora-Knight, Keira Knightley, Helen Mirren, Morgan Freeman, Misty Copeland, Matthew Macfadyen, Miranda Hart, Eugenio Derbez, Richard E. Grant, Jack Whitehall, Ellie Bamber, Sergei Polunin, Omid Djalili, Meera Syal, Nick Mohammed.