N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Skruzdėliukas ir Vapsva 3D
Ant-Man and the Wasp 3D (2018)
Žanras: Komedija, veiksmo, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-07-06
Trukmė: 1h 58 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Naujausia kino studijos „Marvel“ komiksų dalis „Skruzdėliukas ir Vapsva“ pristato herojus pasižyminčius unikaliu sugebėjimu – tapti pačiais mažiausiais ir įgyvendinti pačias svarbiausias užduotis.

Po įvykių filme „Kapitonas Amerika: Pilietinis karas“, Skotas Langas (akt. Paul Rudd) atsiduria jam neįprastoje rolėje – dabar jis ne tik super herojus, bet ir tėvas. Negana to, kad Skruzdėliukui sunkiai sekasi subalansuoti savo chaotišką gyvenimą, jį aplanko Vapsva (akt. Evangeline Lilly) bei daktaras Henkas Pymas (akt. Michael Douglas), kurie turi naują skubią misiją.

Skotas neturi kito pasirinkimo kaip tik dar kartą apsivilkti Skruzdėliuko kostiumą ir kartu su Vapsva atskleisti praeities paslaptis.

Pagrindinius, Skruzdėliuko ir Vapsvos, super herojų vaidmenis atlieka aktoriai Paul Rudd ir Evangeline Lilly. Į naujausią „Marvel“ kino visatos juostą taip pat sugrįžta aktorius Michael Peña bei „Oskaro“ laureatas Michael Douglas, kurie vaidino 2015 m. filme „Skruzdėliukas“.

Tęsinyje išvysime ir garsių naujų veidų – „Oskaro“ nominantus Michelle Pfeiffer ir Laurence Fishburne, kartu su Hannah John-Kamen, Walton Goggins bei Randall Park.

Ši filmo versija bus rodoma 3D formatu, anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Peyton Reed („Skruzdėliukas“, „Smarkuolės“, „Išsiskyrimas“)

Vaidina: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Randall Park Bobby Cannavale, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, Tip Harris, David Dastmalchian.