N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Tobuli aferistai
Con Is On, The (2018)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-07-06
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Harieta ir Piteris (Uma Thurman ir Tim Roth) yra mylintys sutuoktiniai, besidalijantys ne tik buitimi, bet ir darbu. Jų darbas – prasukinėti nešvarius darbelius.

Nuolatinį „darbinį stresą“ vyras ir žmona malšina kiekvienas savaip: Harieta priklausoma nuo azartinių lošimų, o Piteris piktnaudžiauja alkoholiu.

Po vieno tokio atsipalaidavimo seanso Harieta visiškai prasilošia ir įlenda į skolas žiauriai nusikaltėlei Irinai (akt. Maggie Q).

Pasprukę iš Didžiosios Britanijos į Los Andželą, sutuoktiniai ima sukti galvą, kaip prasimanyti pinigų. Lengviausiai atrodo buvusios Piterio žmonos Džekės – nestabilios, isteriškos ir turtingos įžymybės – apiplėšimas. Konkrečiai – visuomet nešiojamo žiedo su milžiniško dydžio brangakmeniu vagystė. Sutuoktiniai privalo suktis greitai: juos jau medžioja persiutusi Irina.

Smagioje komedijoje gausu puikių dialogų, juokingų netikėtumų ir pribloškiančios avantiūros!

Aukščiausios klasės kino žvaigždžių perpildytoje nuotykių komedijoje taip pat vaidina Maggie Q („Divergentė“), Crispin Glover („Atgal į ateitį“), Stephen Fry („V – tai vendeta“) bei Sofia Vergara („Moderni šeima“).

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: James Haslam Oakley („The Devil You Know“)

Vaidina: Uma Thurman, Tim Roth, Alice Eve, Sofia Vergara, Maggie Q, Parker Posey, Crispin Glover, Ashley Williams, Melissa Sue Anderson, Stephen Fry, Sharon Maughan, Susan Traylor.