N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Fotojuostelė
Kodachrome (2018)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-06-08
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Ilga kelionė – puikiausias būdas atleisti senas nuoskaudas ir užmegzti nutrūkusius santykius.

Įrašų kompanijos vadovą Matą (akt. Jason Sudeikis), kuris visomis išgalėmis bando neprarasti savo darbo, netikėtai aplanko atitolusio tėvo padėjėja (akt. Elizabeth Olsen), pranešdama, kad jo tėvas Benas (akt. Ed Harris) miršta.

Paaiškėja, kad mirštantis tėvas trokšta kartu su Matu keliauti per Jungtines Amerikos valstijas, kad surastų vienintelę vietą, kurioje vis dar ryškina „Kodak“ foto juosteles, o gautas nuotraukas galėtų parodyti pomirtinėje parodoje.

Kelionėje Matas apie savo tėvą sužino daugiau, nei galėjo tikėtis, todėl privalo iš naujo apibrėžti savo prioritetus gyvenime ir suvokti, kas jam yra svarbiausia.

Šiltoje ir nuoširdžioje dramoje atskleidžiama, koks gyvenime svarbus yra šeimos vyrų – tėvo ir sūnaus – bendravimas. Nors šeimoje tėtis dažniausiai yra tas, kuris „visada dirba“ ir todėl rečiau užsiima su vaikais, tačiau vien jo buvimas ir keletas smagių savaitgalių augančiam vaikui turi ypatingą reikšmę.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Mark Raso („Kopenhaga“)

Vaidina: Ed Harris, Jason Sudeikis, Elizabeth Olsen, Bruce Greenwood, Wendy Crewson, Gethin Anthony, Dennis Haysbert, Amanda Brugel.