N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Mielas Diktatoriau
Dear Dictator (2018)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Travolta, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-05-25
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Ilgai savo šalį valdęs vienos karibų salų diktatorius generolas Antonas Vincentas (akt. Michael Cane), pasaulyje pagarsėjęs savo žiaurumu, susiranda susirašinėjimo draugę iš Jungtinių Amerikos Valstijų. Tai – visiškai aplinkinių nesuprasta ir paauglystės kamuojama paauglė Tatjana (akt. Odeya Rush).

Po to, kai Antono saloje įvyksta sukilimas, žiaurusis diktatorius pasislepia ir atsiranda būtent savo susirašinėjimų draugės Tatjanos namuose. Be jokios abejonės, ji gyvena ne viena, tad paauglei ir diktatorei reikia susitvarkyti dar ir su panikuojančia motina Darlena (akt. Katie Holmes). Ir nors generolas Vincentas susiranda maskuotę, seni įpročiai niekur nedingsta, tad jis vis bando kažką patardyti ir kitaip pakankinti, tuo pat mokydamas jaunąją Tatjaną susidorojimo su jos mokykloje siautėjančiomis bjaurybėmis ir kaip reikia elgtis su patinkančiais berniukais.

Nuotaikingoje komedijoje bus pasakojama istorija, kaip net ir seni užkietėję vilkai sugeba rasti savo širdyse jautresnių vietų, perduoti savo patirtį ir savotiškai mokyti jaunąją kartą, padėti jai augti.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Lisa Addario, Joe Syracuse

Scenarijus: Lisa Addario, Joe Syracuse

Vaidina: Michael Cane („Tamsos riteris”, „Prestižas”, „Apgaulės meistrai”), Odeya Rush („Siuntėjas”, „Šiurpuliukai”, „Lady Bird”), Katie Holmes („Betmenas. Pradžia”, „Loganų sėkmė“, „Dėkui, kad rūkot!“), Jason Biggs („Amerikietiškas pyragas“), Seth Green („Itališkas apiplėšimas“).