N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Griaunantys viską
Rampage (2018)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-04-13
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Primatų tyrinėtojas Deivisas (aktorius Dwayne‘as Johnson‘as) gyvūnus myli labiau nei žmones. Didžiausias jo numylėtinis – galingas gorilų patinas Džordžas. Kažkada Deivisas išgelbėjo dar mažą goriliuką ir nuo tada tarp jo ir Džordžo užsimezgė ypatingas ryšys: bičiuliai netgi sugeba šiek tiek bendrauti ženklų kalba.

Vieną dieną Džordžas miške aptinka paslaptingą objektą, kurio spinduliuotė sukelia gorilai genetines mutacijas. Gorila ima augti ir netrukus iš dvimetrinio gyvūno pavirsta trigubai didesniu monstru. Su Deivisu susisiekia vyriausybės atstovai, iš kurių mokslininkas sužino ir apie genetiškai paveiktą milžinišką vilką. Monstrais pavirtę gyvūnai netrukus ima niokoti Čikagą. Dabar tik nuo Deiviso priklauso, ar pavyks sustabdyti jų siautėjimą, išvengti katastrofos ir susigrąžinti savo draugą Džordžą.

Ši filmo versija bus rodoma 2D formatu, anglų kalba ir su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Brad Peyton („San Andreas”, „Kelionė į paslaptingąją salą”)

Aktoriai: Dwayne Johnson („Džiumandži: Sveiki atvykę į džiungles”, „San Andreas”, „Greiti ir įsiutę 7”, „Heraklis”), Naomie Harris („Mėnesiena”, „007 Spectre”, „007 operacija Skyfall”), Malin Akerman, Jake Lacy („Gidas vienišiams”), Joe Manganiello (TV serialas „Tikras kraujas”), Jeffrey Dean Morgan (TV serialas „Gyvi numirėliai”), P.J. Byrne („Wall Streeto vilkas”), Breanne Hill („San Andreas”), Jack Quaid („Bado žaidynės: Catching Fire”), Marley Shelton, Matt Gerald, Jason Liles, Demetrius Grosse, Will Yun Lee.