N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Deadpool 2
Deadpool 2 (2018)
Žanras: Komedija, veiksmo, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-05-18
Trukmė: 2h 00 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Įžūlusis Veidas Vilsonas (akt. Ryan Reynolds) – buvęs specialiųjų pajėgų kariškis. Sunkiai susirgęs jis ryžosi eksperimentiniam gydymui ir tapo klaikiai bjauriu išoriškai, tačiau stipriu fiziškai.

Apsipratęs su kūno pokyčiais, jis neplanavo tapti pasaulio gelbėtoju. Tačiau piktybiški niekšeliai vaikinui simpatijos nekelia, todėl, progai pasitaikius, jis mielai „atstato teisingumą“.

Pirmojoje dalyje išgyvenęs visus pavojus, šįkart Deadpoolas siekia išmokti gyventi su prarastu skonio pojūčiu. Todėl svajoja tapti karščiausiu užkandinių tinklo „Mayberry‘s“ barmenu.

Ieškodamas savo kelio šiame pasaulyje, ir retkarčiais pasidairydamas, ar skersgatvyje nesimėto laiko mašina, liežuvio už dantų nelaikantis Veidas ir vėl įsivelia į šimtus pavojingų nesusipratimų – jo laukia kautynės su mirtį sėjančiomis nindzėmis, japonų kriminalinės organizacijos Jakudza grupuotėmis, seksualiai agresyviais keturkojais ir net kietašikniais metalistais.

Keliaujančio po pasaulį, kad sužinotų šeimos, draugystės ir skonio svarbą, Veido laukia naujos pažintys ir atradimai, ir net kavos puodelis su „geriausio pasaulyje meilužio“ užrašu.

„Deadpool 2“ bus jau dvidešimtoji „Marvel“ komiksų ekranizacija ir, pasak žiūrovų, vienas laukiamiausių 2018-ųjų metų filmų.

Pagrindinis nepraustaburnio herojaus vaidmuo ir vėl buvo patikėtas Ryanui Reynoldsiui. Nuotaikingame superherojų filme drauge su juo pasirodys ir aktoriai Morena Baccarin, T. J. Miller, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, Zazie Beetz, Josh Brolin, Jack Kesy ir kiti.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: David Leitch („Atominė blondinė“)

Vaidina: Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Josh Brolin, Leslie Uggams, T. J. Miller, Jack Kesy, Shioli Kutsuna, Julian Dennison, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić.