N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Žaidimų vakaras
Game Night (2018)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-02-23
Trukmė: 1h 33 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Enė ir Maksas (aktoriai Rachel McAdams ir Jason‘as Bateman‘as) kiekvieną savaitę organizuoja žaidimų vakarus, kuriuose su dar dviem draugų poromis susigalvoja įvairiausių pramogų – nuo stalo iki vaidmenų žaidimų. Nusistovėjusią tradiciją sulaužo netikėtai į svečius atvykęs Makso brolis Bruksas (akt. Kyle‘as Chandler‘is). Pareiškęs, kad jų žaidimai – pernelyg nuobodūs, pramuštgalvis broliukas pasiūlo pakylėti vakarėlį į aukštesnį lygį. Jo idėja – detektyvinis žaidimas, kurio metu Brukso pasamdyti žmonės įsiverš į vakarėlį ir pagrobs vieną iš jų, o likusieji, sekdami paliktomis užuominomis, turės surasti „auką“ ir išsiaiškinti „nusikaltimo“ motyvus.

Vakarėlio dalyviams entuziastingai sutikus su pasiūlymu, Bruksas netrukus pagrobiamas dviejų įsilaužėlių ir išvežamas nežinoma kryptimi. Tvirtai pasiryžę nugalėti, bičiuliai leidžiasi iš paskos. Tik jie kol kas nežino, kad Brukso pagrobimas nebuvo suvaidintas, o tai, ką jie laiko žaidimu, išties yra gyvybės ir mirties klausimas. Įsipainioję į pavojingą istoriją, tačiau to nenutuokdami, chaotiškos nakties metu žaidėjai pateks į daugybę kurioziškų situacijų. Per plauką išvengdami mirtinų pavojų, bičiuliai išgyvens patį beprotiškiausią, smagiausią ir įsimintiniausią žaidimų vakarą savo gyvenime.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisieriai: John Francis Daley ir Jonathan Goldstein („Kvaišų atostogos”)

Vaidina: Jason Bateman („Firmos Kalėdinis balius”, „Kaip atsikratyti boso?”), Rachel McAdams („Sensacija”, „Daktaras Streindžas”, „Šerlokas Holmsas”), Billy Magnussen („Šnipų tiltas”), Jesse Plemons („Baris Sylas: Amerikos sukčius”, „Juodosios mišios”).