N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Senasis Vingis: Didysis šou meistras
Senasis Vingis: Greatest Showman, The (2017)
Žanras: Drama, biografinis, muzikinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-12-22
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Paprasti žmonės gali sukurti nepaprastų dalykų. Pasiruoškite didžiulei įkvėpimo ir grožio simfonijai nepaprastai gražioje ir optimistiškoje istorijoje „Didysis šou meistras“.

Atleistas iš darbo, be cento kišenėje ir jaukių namų, P.T. Barnumas nuleisti rankų nė neketino. Ilgai sukęs galvą, ko imtis, kad išmaitintų savo šeimą, vieną dieną jis suprato pažvelgęs į ateitį. Barnumo galvoje gimė vizionieriška mintis apie keliaujantį cirką, kuriame linksmybės ir pramogos patiktų visai šeimai.

Šios idėjos ėmęsis nuo nulio, P. T. Barnumas ne tik įkūrė sėkmingą šou verslo imperiją, bet ir visam pasauliui įrodė, kad pramogos taip pat gali būti rimtas darbas.

Tai įkvepianti istorija apie tai, kaip viską praradęs žmogus nepraranda stiprybės keliauti toliau. Tai istorija apie ryžtą ir narsą nepasiduoti net ištikus slogiausioms nesėkmės bei saldų pergalės skonį.

P. T. Barnumas buvo cirko pradininkas, pirmasis sugalvojęs terminą „šou verslas“. Šio žmogaus istorija tapo Amerikos šou verslo pamatu, aukštyn kojomis apvertusi visą iki tol žmonėms žinotą „pramogų“ sąvoką.

Biografinėje muzikinėje dramoje pasakojama intriguojanti Amerikos šou verslo pradininko P. T. Barnumo istorija. Pagrindinį vaidmenį filme įkūnija Hughas Jackmanas, dramoje taip pat vaidina Michelle Williams, Zacas Efronas Rebecca Ferguson ir kiti.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Michael Gracey („Naruto“)

Vaidina: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya Coleman, Rebecca Ferguson