N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Viskas tik prasideda
Just Getting Started (2017)
Žanras: Komedija, veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Ron Shelton
Kino teatruose nuo: 2017-12-15
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Djukas Daiveris (Morgan‘as Freeman‘as) – žavingas, šelmiškas, galantiškas linksmų plaučių vyrukas, gyvenantis prašmatnioje senjorų rezidencijoje ir besirūpinantis, kad jos gyventojams (o labiausiai – žavioms damoms, kurių čia netrūksta) kiekviena diena būtų tarsi šventė. Puikų jo gyvenimą sutrikdo į rezidenciją atsikraustęs buvęs kariškis ir FTB agentas Leo (Tommy Lee Jones‘as) – ne mažiau žavingas, šelmiškas ir galantiškas konkurentas. Kovodami dėl dar vienos naujokės – puikiosios Siuzės (Rene Russo) – dėmesio vyrukai greitai pamiršta geras manieras ir vienas kitam į gerklę kimba ne juokais.

Tačiau tamsi Djuko praeitis, pagaliau suradusi jį ir šiame senjorų rojuje, priverčia konkurentus bent laikinai sudaryti paliaubas ir suvienyti jėgas prieš naują bendrą pavojų, grasinantį ne tik jiems, bet ir jų naujiesiems namams.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Ron Shelton

Vaidina: Morgan Freeman („Seni lapinai”, „Paskutinį kartą Vegase”, „Ben-Huras”, „Apgaulės meistrai”, „Tedis”), Tommy Lee Jones („Šeima”, „Pabandom iš naujo”, „Vyrai juodais drabužiais”), Rene Russo („Naujokas”, „Tomo Krauno afera”)