N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Spausk gaiduką!
Free fire (2017)
Žanras: Komedija, veiksmo, veiksmo komedija, veiksmo trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Prioro pramogos, UAB
Režisierius: Ben Wheatley
Kino teatruose nuo: 2017-04-28
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Dvi nusikaltėlių gaujos susitinka apleistame sandėlyje, Bostono pakraštyje. Vieni nori įsigyti ginklų, kiti – juos parduoti. Atrodytų viskas paprasta, tačiau įvykiai klostosi nenuspėjamai. Prasideda susišaudymas ir išgyvenimo žaidimas: kiekvienas kovoja už save ir tikslas tik vienas – ištrūkti iš sandėlio gyvam.

Būrys garsiausių aktorių ir talentingi filmo kūrėjai jums padovanos išskirtinį reginį. Čia bus daug veiksmo, susišaudymų, nepakartojamų dialogų, „stogą raunančios“ muzikos... ir visą tai į vieną nepakartojamą visumą sujungs humoras.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Ben Wheatley („Aukšta klasė“, „Turistai“)

Prodiuseris: Martin Scorcese („Volstryto vilkas“, „Kuždesių sala“, „Geri vyrukai“, Infiltruoti“, „Niujorko gaujos“)

Vaidina: Brie Larson („Kambarys“, „Kongas: Kaukolės sala“, „Be stabdžių“), Armie Hammer („Šnipas iš U.N.C.L.E“, „Vienišas klajūnas“, „Naktiniai gyvūliai“), Cillian Murphy („Dunkirkas“, „Pradžia“, „Tamsos riteris“), Sharlto Copley („9-asis rajonas“, „Eliziejus“, „Piktadarės istorija“), Enzo Cilenti („Bridžitos Džouns kūdikis“, „Marsietis“, „Sostų karai“), Sam Riley („13“, „Kelyje“, „Kontrolė“), Noah Taylor („Ties riba į rytojų“, „Lara Kroft“, „Čarlis ir šokolado fabrikas“).