Įvairaus amžiaus žiūrovams
Lego Betmenas. Filmas (dubliuotas) 3D
The Lego Batman Movie (dubbed) 3D (2017)
Žanras: Komedija, animacija, animacinė komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-02-10
Trukmė: 1h 44 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

„Lego filmui“ sulaukus triuškinančios sėkmės visame pasaulyje, iš daugybės jo herojų savo atskiro filmo pirmasis sulaukė ne kas kitas, o iš pažiūros niūrusis kovotojas su blogiukais – Betmenas.

Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys. Šįkart, norėdamas nugalėti blogį, Betmenas bus priverstas atsisakyti savo įpročio dirbti vienam ir išmokti dirbti komandoje su kitais herojais (ir ne tik). Aišku, tai padaryti jam nebus lengva, tad Betmeno laukia daugybė nesusipratimų ir nepatogių situacijų, bendraujant su aplinkiniais. Na, bet gal tai – tik į gera? Juk net ir niūriausi kovotojai už teisybę bent kartais gali nusišypsoti, ar ne?

Lietuviškai filmą įgarsino: Gytis Balčiūnas (Betmenas), Dainius Jankauskas (Robinas), Algirdas Dainavičius (Džokeris), Vaidas Baumila (Supermenas), Vytas Rašimas (Daktaras), Petras Venslova (Albertas), Benita Vasauskaitė (Harlė Kvin), Joana Čižauskaitė (Barbara), Vidas Petkevičius (Komisaras Gordonas), Marcelė Zikaraitė (Kompiuteris Betmeno namuose), Adelė Teresiūtė (Moteris Katė).

Filmas dubliuotas studijoje „Garso architektūra”.

Ši filmo versija bus rodoma 3D formatu ir dubliuota lietuviškai.