N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Žudikų brolija 3D
Assassin's Creed 3D (2016)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV, Prancūzija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-12-23
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Dar viduramžiais paslaptingieji asasinai – elitiniai žudikai – krauju prisiekė saugoti Obuolį nuo Tamplierių ordino – ginti ir saugoti iki paskutinio atodūsio, iki paskutinės gyvos asasinų kartos. Jame slypinti pavojinga galia Tamplierius paverstų žiauriais ir vieninteliais šio pasaulio valdovais...

Kriminalinis nusikaltėlis Callumas Lynchas (akt. Michael Fassbender) nuo mirties bausmės yra išgelbėjamas savo paties budelių – paslaptingos organizacijas „Abstergo Industries“, kuri, prisidengdama moksline veikla, iš tiesų yra šiuolaikinis Tamplierių Ordinas.

Visuomenės pasmerktas myriop jis nebeturi laisvos valios ir pasirinkimo galimybės – Callumas yra priverstas dalyvauti kvapą gniaužiančiame „Animus“ projekte. Inovatyviausių technologijų dėka, kurios suteikia galimybę patirti žmogaus genetikoje įšaldytus prisiminimus, Callumas turės pakartoti savo tolimo protėvio Aguilaro, Ispanijos inkvizcijos laikų žudiko, nuotykius.

Patekęs į praėjusių amžių pasaulį, Callumas suvokia esąs Žudikų brolijos narys ir pamažu įgyja visas savo protėvio žinias bei įgūdžius, reikalingus įveikti Tamplierius – didžiausius Žudikų brolijos priešus.

Režisuoti žaidimo apie viduramžių žudikus ekranizaciją buvo patikėta australui Justinui Kurzelui. Pagrindinį vaidmenį filme atlieka gerai žinomas aktorius Michaelis Fassbenderis. Jį daugelis geriausiai pažįsta kaip „Iksmenų“ superherojų Magnetą. Įtempto veiksmo, nuožmių kovų ir specialiųjų efektų kupiname nuoykių filme taip pat vaidina prancūzė Marion Cotillard, aktoriai Jeremy Ironsas, Brendanas Gleesonas ir kiti.

Žaidimo gerbėjai „Žudikų brolijoje“ išvys nemažai jiems pažįstamų personažų ir vietų, tačiau, pasak filmo kūrėjų, jame bus ir naujų, žaidime nematytų elementų.

Filmas 3D formatu ir anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Justin Kurzel („Snowtown“, „Macbeth“)

Vaidina: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Khalid Abdalla, Michael K. Williams