N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Vaiduoklių medžiotojai
Ghostbusters (2016)
Žanras: Komedija, veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-07-29
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

1984 metais režisieriaus Ivan‘o Reitman‘o sukurta komedija su Bill‘u Murray, Dan‘u Aykroyd‘u ir Sigourney Weaver pagrindiniuose vaidmenyse sužavėjo kino mylėtojus visame pasaulyje ir tapo žanro klasika. Keturi bebaimiai vaiduoklių medžiotojai po penkerių metų sugrįžo antroje juostos dalyje, o vėliau tapo daugybės TV ir animacinių serialų, vaizdo žaidimų ir fanų sukurtų trumpų filmukų herojais.

Praėjus daugiau nei trisdešimčiai metų, vaiduoklių medžiotojus į didžiuosius ekranus sugrąžina juostų „Sunokusios pamergės“, „Vienas šūvis. Dvi kulkos“ ir „Ji – šnipė“ režisierius Paul‘as Feig‘as. Tik šįkart vaiduoklius medžios keturios moterys: Ebė (aktorė Melissa McCarthy), Erina (Kristen Wiig), Džilian (Kate McKinnon) ir Petė (Leslie Jones). Prie jų prisijungs Chris‘as Hemsworth‘as ir originaliuose „Vaiduoklių medžiotojuose“ vaidinusi Sigourney Weaver.

Paranormalius reiškinius tyrinėjanti mokslininkė Erina viena pirmųjų supranta, kad mieste prasidėję keisti reiškiniai gali būti sukeliami būtybių iš kito pasaulio. Erina ir trys ištikimos jos draugės stoja į kovą prieš galingą demoną, besikėsinantį sunaikinti mūsų pasaulį.

Klasikinė komedija „Vaiduoklių medžiotojai“ kino ekranuose atgims liepos 29 dieną.

Režisierius: Paul Feig

Vaidina: Bill Murray, Kristen Wiig, Chris Hemsworth, Melissa McCarthy ir kiti.