Įvairaus amžiaus žiūrovams
Račetas ir Klankas
Ratchet & Clank (2016)
Žanras: Animacija, animacinis nuotykių
Sukurta: Honkongas, Kanada, JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2016-06-17
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

DĖMESIO! FILMAS BUS RODOMAS 2D IR 3D FORMATU. BŪKITE ATIDŪS PASIRINKDAMI SEANSĄ.

Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis.

Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą.

Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir... kvailas.

Lietuviškai dubliuotas animacinis filmas rodomas kino teatruose nuo birželio 17 d.

REŽISIERIAI: Kevin Munroe, Jericca Cleland

VAIDMENIS ĮGARSINO: Simonas Storpirštis (Račetas), Žilvinas Ramanauskas (Klankas), Jurgis Damaševičius (Kvarkas), Algirdas Dainavičius (Drekas), Almantas Šinkūnas (Paniurėlis), Edita Zizaitė (Kora), Judita Urnikytė (Elarija), Sergejus Ivanovas (Nefarijus), Algimantas Butvilas (Viktoras)