N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Mano tobulas gangsteris
Mr. Right (2016)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-04-29
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Marta niekad nepasižymėjo „normaliu“ gyvenimo būdu, tačiau kai vaikinas išdavė ją su kita, atrodo, kad stogas Martai visiškai nuvažiuos. Laimei, netikėtai ji sutinka žavų nepažįstamąjį vardu Frensis – tiesiog misterį Tobulybę, kuris, kaip netrukus paaiškėja, yra dar labiau „nučiuožęs“ nei Marta.

Marta nežino, kad Frensis yra samdomas žudikas. Tiesa, ne visai tradicinis – dėl praeities nuodėmių prabudus sąžinei, Frensis ima vadovautis tokia logika: žmonių žudyti negalima, vadinasi, reikia žudyti tuos, kurie užsakinėja žmogžudystes. Tokiu samdomo žudiko atsivertimu negali patikėti niekas: nei nusikaltėliai, kurie vis bando pasamdyti Frensį (ir žūva nuo jo rankos), nei FTB, nei galų gale apie tai sužinojusi Marta. Normali mergina bėgtų šalin neatsigręždama. Bet Marta nėra normali. Atsigavusi po pirmojo šoko, mergina logiškai nusprendžia, kad jei jau Frensis nebežudo nekaltų žmonių, vadinasi, viskas su juo tvarkoj – jis tobulas gangsteris! Tik ar poros laimei nesutrukdys į chaosą virstanti kasdienybė? Žmonių, norinčių nudėti Frensį, daugėja ne dienom, o valandom...

Puiki veiksmo ir juodojo humoro komedija „Mano tobulas gangsteris“ FORUM CINEMAS kino teatruose.

Režisierius: Paco Cabezas

Scenarijaus autorius: Max Landis („Vaizdo dienoraštis”, „Amerikos Ultra”)

Vaidina: Sam Rockwell („Septyni psichopatai”, „Geležinis žmogus 2”), Anna Kendrick („Aukšta klasė”, „Viskas ore”), Tim Roth („Grėsmingasis aštuonetas”, „Pasiutę šunys”), James Ransome, Anson Mount, Michael Eklund, RZA.